Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 902 981 km-t sportoltatok

Teszteld te is

kedvenc sportcuccodat
majd írd meg róla a véleményed!

Kategóriák

Futócipő

65
teszt
Tovább a futócipő tesztekhez

Óra, GPS

12
teszt
Tovább a óra, gps tesztekhez

Kiegészítők

4
teszt
Tovább a kiegészítők tesztekhez

ASICS Gel Kinsei 3

acslacci    4951 napja

Termék: Asics - Gel Kinsei 3

Összefoglalás

Összefoglalva a Kinsei egy jól átgondolt, csúcstechnológiák sorát felvonultató futócipő. Mindent elmond róla neve, Kinsei: újkor, arányosság, egyensúly. Főleg aszfalton, síkfelületeken érzi jól magát, de nem esik kétségbe akkor sem, ha az erdőbe viszik, vagy a gazdájának egy kis vaduláshoz van kedve. Legyen szó hobbistáról, vagy komoly sportolóról, rövid futásokról vagy maratonokról, mindenhol meg fogja állni a helyét. Érvényes rá az ASICS név eredete, ami egy régi mondásból ered: „Ha Istenhez imádkozol, azt ép testben ép lélekért teszed.”

Részletes teszt


Cipő adatai

Gyártó: ASICS

Modell: GEL-Kinsei 3

Típus: univerzális futócipő - szupináló, neutrális és pronáló futóknak is megfelelő - síkfelületre

Méret: 42 (EU)

Súlya: 375 g

 

Személyes adatok:

Súly: kb. 65 kg

Magasság: 180 cm

Mérete: EU 42-es

 

 

A kezdetek

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy srác, aki szeretett sportolni, csak úgy, a mozgás öröméért. Egyszer egy hosszabb kihagyás után újra elment futni, de pár km után olyan fájdalom keletkezett a térdében, hogy járni alig bírt. Az orvosság elfogyott, a fájdalom még tartott. Futás, étrend-kiegészítő, futás, ami nem öl meg, az megerősít. Többen mondják: cseréld le a cipődet, lehet, hogy az az oka. Elhatározza, lesz, ami lesz, benevez az őszi félmaratonra, jó lesz motivációnak.

 

Egyik nap, az edzésonline.hu hírlevelet küld: Futócipő teszt. Nem is kellett több, gyors tesztírás, regisztráció, szólni néhány barátnak, hogy olvassák el, aztán körömrágás, hogy bekerül-e? Aztán az eredményhirdetés napján meglátja a nevét a „kiválasztottak” között. Aha, ASICS GEL-Kinsei 3, nem ismeri túl jól, csak hallotta, hogy jók, tuti jó lesz az előzőhöz képest. Micsoda??? Csúcskategóriás futócipő???!!! Na, itt dobott egy hátast…

 

A cipő átvételekor a Nyúlcipőboltban egy kedves hölgy fogadott. Nagyon segítőkész volt, kiválasztottuk a méretet, 41.5 vagy 42. Csakhogy: a bal lábam pronáló és kicsit nagyobb, mint a jobb, ami inkább neutrális. Úgyhogy többszöri próba és egy kis beszélgetés után a 42-esnél maradtunk, azzal a trükkel, hogy jobb lábra két zoknit húzok. Kedvesen elmondta a cipő főbb jellemzőit és figyelmeztetett, hogy a cipőt főleg aszfaltra tervezték, azért jó lesz könnyű földúton is, de sziklákra meg kövekre ne nagyon mászkáljak vele. Mosolyogtam, milyen is lenne egy teszt egy kis gyepálás nélkül…

 

Itthon jobban megnézve egy ufószerű valamit tartottam a kezemben. Csillogó villogó futurisztikus dizájn. Elvégre nem egy átlagos cipőről beszélünk, kell neki a méltó megjelenés.

 

 

Látványos a gél nyitott felülete, bár támad némi kétely bennem, nem fog e megsérülni az anyag? Ugyanez a gondolat fogalmazódik meg bennem a talp koptatóréteg védelme nélküli puha részén. Jobban megvizsgálva látható a talpközépen két hosszanti műanyagdarab, aminek először nem értem a funkcióját és azt is furcsállom, hogy rés van a talp és a műanyag között. Később olvasom, hogy ez tudatos, beépített technológia.

 

Felhúzva a cipőt egy nagyon kellemes, puha belső tér fogad. Sehol egy kiálló darab vagy bármi, ami irritációt okozhatna. A fűzőt meghúzva érdekes érzés, ahogy az ívesen, a láb formájának megfelelően szorul rá arra, nem nyom semelyik ponton jobban, teljesen egyenletes a szorítása.

 

Az első lépésekkor feltűnik, hogy olyan, mintha saját maga akarna menni. Ahogy lépek, már gördül is át néha megelőzve a saját mozgásomat.

Először furcsán magasít a talpszerkezete, lemérem, kb. 34 mm-re van a talajtól a sarok belső felülete.

 

Úgy gondolom, először összeszokunk, a tesztbe kerülő futásokat majd később csinálom meg. Első alkalommal vékony zoknival próbálom. Nem kellett volna, a jobb lábamra két vízhólyag nőtt. Tanultam belőle, marad a két zokni, amiből az egyik vastagabb talpú. Így már rendben van.

 

 

Beépített technológiák (www.asics.hu; www.gel-kinsei.com; www.nyulcipobolt.hu)

 

Impact Guidance System (I.G.S.)

Egy tervezési filozófia, miszerint a cipő összetevői egy rendszerként együtt dolgoznak. Ez teszi lehetővé, hogy a test természetesen dolgozhasson.

 

Discrete Heel Unit

A GEL párnázattal együttdolgozva tökéletes csillapítást biztosít, míg a különálló elemek engedik a cipőt a láb mozgásának megfelelően deformálódni.

 

Discrete Forefoot

A GEL párnázattal összedolgozva csillapít, és segíti a helyes mozgást az elrugaszkodás fázisában.

 

GEL Cushioning System

Két rendszerből, és azon belül is több darabból áll: a sarok és az elülső talp csillapítása. Szilikon alapú párnarendszer, mely minden irányból gondoskodik a megfelelő párnázottságról, elnyeli a becsapódáskor keletkező erőket és stabilizálja a mozgást. Nagyobb sűrűségű ott, ahol leginkább szükség van az erők elnyelésére és kisebb sűrűségű ott, ahol nagyobb hajlékonyságra van szükség.

 

Propulsion Trusstic

Ahogy a talp középső részének szalagjai, ez a világos színű műanyag nyaláb a becsapódáskor energiát tárol el, amit az elrugaszkodás fázisában lead. Ennek vázaként egy lapos grafit-híd biztosítja a stabilitást.

 

Heel Clutching System

Kitinvázként stabilizálja a sarokrészt, csökkenti a hólyagok és kidörzsölés lehetőségét. Egyedi idomulást tesz lehetővé a különböző lábtípusokhoz, miközben könnyű.

 

Guidance Line

A talpon végigvezetett barázda, ami a hatékony átgördülést hivatott elősegíteni. A terhelést a láb természetes teherviselő vonalára koncentrálja, hosszú futások alkalmával pedig segíti fenntartani a természetes lábtartást.

 

Asymmetric Lacing System

Aszimmetrikus fűző-vezetés, amely követi a lábfej felső részének görbületét és ez által jobb illeszkedés és kevesebb irritációt biztosít.

 

Biomorphic Fit

A cipő felső részén a gyűrődési zónában az anyag jól illeszkedve harmóniában mozog a lábfejjel, nem gyűrődik, csomósodik, ez által elkerülhetőek az irritációk és hólyagok.


Spacemaster és Cuprothermo háló

A felső rész rugalmas hálós anyaga hatékonyan szellőzik. Egy pórusos nano-hártya fémréteget tartalmaz, amely melegben kitágul, hidegben pedig összehúzódik, ezáltal komfortos hőmérsékletet hoz létre.

 

P.H.F és Comfortdry

A memóriás habból készült sarokforma alkalmazkodik viselőjének lábához. A több szivacsrétegből préselt betét puha, nem gyűrődik, és jó szellőzést biztosít.

 

AHAR+

A talp anyaga vékony, könnyű, de kopásálló.

 

 

 

Hosszú futás aszfalton (2010. június 27. 8:12)

Hossz: 27 km

Idő: 2:36:04 (5:46 p/km)

Átlagos pulzus: 154 bpm

 

Három hónapja, amióta újra futok, a leghosszabb távnak gyürkőztem neki. Mostanra elég jól sikerült összeszoknunk, a lábam kiismerte a cipő egyes részeit, az pedig idomult hozzám. Párom készségesen beleegyezett, hogy bicajjal elkísér, szállítja a frissítőt, készít pár képet, meg persze tartja bennem a lelket.

 

Az útvonal már rutinszerű, de inkább bringával szokásos. Az út első fele szinte végig emelkedik, nem kezdek keményen, még nincs sok tapasztalatom ilyen távon. A városból kiérve gyorsítok, felveszek egy normális ritmust, miközben a Kinsei csöndben teszi a dolgát, becsapódás – csillapítás – átgördülés – elrugaszkodás… Elérve Görbehalmot – ami onnan kapta a nevét, hogy a falucska magja lényegében egy meredek kacskaringós út – a lábam belepréselődik a cipő sarkába. Furcsán kellemes érzés, a sarokrögzítő rendszer stabilan tartja a lábat, a memóriás szivacs pedig olyan, mint a nagymama tollpárnája, amire ha ráfekszik az ember, benne marad az alakja. Élvezetes benne felfelé futni. Brennbergnél egy kis jéghideg kútvíz, aztán tovább Hermesre. Itt van az útvonal legmagasabb pontja, innen már főleg lefelé visz az út. Újra pozíciót vált a lábam a cipőben, most kissé előrenyomódik, ahogy a lejtőn fékező módban futok. A sarok tökéletes csillapítása már fel sem tűnik. Lefelé az átgördülés kissé nehézkesebb a lejtés természetéből és a futóstílusom kiforratlanságából adódóan, viszont a trappolásomat most a talp elülső része korrigálja. Régebben nagyon kellemetlen volt aszfalton lefelé futni, így már egészen elviselhető.

 

 

Egyszer újra kellett kötnöm a fűzőket, mert a lejtőn kilazultak, ennyi belefér. Visszafelé Bánfalva előtt aztán szépen elnehezedtek a lábaim, kezdődik a kínlódás. A lábfejem is fáradt, de csak a mozgástól. Nézem az órát, tudom, hogy nem lesz meg a kitűzött két és fél óra, de még reménykedem. Bánfalvánál már nem reménykedem, kitolom még 5 perccel. A végén még gyorsítok egy kicsit, de most már nem érdekes az idő, végigértem Vigyor.

 

 

Piramis résztáv füvön (2010. június 29. 16:20)

Hossz: 11,9 km

Idő: 1:12:24 (6:05 p/km)

Átlagos pulzus: 153 bpm

 

Lassú vagyok, úgyhogy rá kell szoknom a résztáv edzésekre. Itt az idő, irány a közeli foci pálya, nem egy VB stadion, de arra tökéletes, hogy kipróbáljam, hogy viselkedik füvön a Kinsei. Bemelegítésként odáig kocogás, kis nyújtás, majd a kb. 400 m-es pályán 1 kör gyors – 1 kör kocogás és séta – 2 gyors – 1 laza – 3 – 1 – 4 – 1 – 3 – 1 – 2 – 1, aztán levezetés hazáig. Húgom közben fényképezget és sikerült rávennem, hogy kocogjon is pár kört. Csak így tovább Hugi Kacsintás

 

A cipőhöz ezen a terepen nem sokat tudok hozzáfűzni. Minden része jól muzsikál, egyáltalán nem csúszik a füvön, sem a kanyarokban, sem gyorsításkor. A csillapítást itt nem használom ki, hiszen azt nagyrészt a fű szolgáltatja. Az iramokban nem érzem nehéznek, vagy zavarónak. Rugalmasan gördül át, az energiagyűjtő középrész segíti a dinamikát, nem hiába jelent a propulsion lökhajtást is. Teszi a dolgát, ahogy kell.

 

 

 

Terepdagonya (2010. július 1. 17:29)

Hossz: kb. 10 km

Idő: 1:12:54 (7:17 p/km) (fényképezéssel)

Átlagos pulzus: 155 bpm

 

Hétvégén elutaztunk párom szüleihez Nógrádsipekre. Nagyon megszerettem ezt a környéket, nyugis, minden mező-erdő és csupa dimb-domb az egész. Meg persze a nagymama főztje se kutya Vigyor Gondoltam tökéletes helyszíne lesz egy terepfutásnak a teszthez. Cipő fel, irány az erdő, ami az udvarról kilépve közvetlenül az utca túloldalán kezdődik egy veszettül meredek domboldallal. Bemelegítésnek…

 

A már szokásos érzés, ahogy hátranyomódik a lábam és a sarokba épített technológia dolgozni kezd. Az út itt száraz földút, de szépen benőtte a fű és az erdő mióta utoljára erre jártam. Akkor még nem gondoltam, hogy ez még a kellemesebb részek közé fog tartozni. Beérve a sűrűbb részre, ahol a nap nem tudja felszárítani a talajt, a pára pedig beszorul a lombok alá, megkezdődött a dagasztás.

 

A vaddisznók már több helyen, profin bemutatták a dolgot, én csak utánoztam őket. Nem ismerem jól a környéket, úgyhogy többször is zsákutcába futottam, vagy azért kellett másik utat választanom, mert a növényzettől nem lehetett haladni. Egy idő után már nem számoltam a csaláncsípéseket, meg a szedertüskéket, a szúnyogok viszont kifejezetten idegesítettek. Mivel a fényképeket az önkioldó segítségével magamnak kellett megcsinálni, a gépet csak jelentős vérveszteség árán tudtam stabil pontra állítani.

 

 

A pocsolyák és vízzel teli keréknyomok kerülgetése közben többször is bokáig merültem a sárba, ami majdnem lerántotta rólam a cipőt. Ahol nem volt sár, ott a benőtt, húsz centi mély keréknyomos úton próbáltam megtartani az egyensúlyomat. Úgy gondoltam, ha itt nem rándítom meg megint a bokám, akkor sehol. Szerencsére ez utóbbi nyert, bár nem ilyen körülményekre tervezték, azért a Kinsei tartása nem engedte kicsavarodni magam alól a lábamat.

 

Érdekes, hogy a talp barázdái ugyan csurig teltek sárral, az AHAR talp felületéről könnyen letisztult a sár és nem vált tőle instabillá a cipő. Otthon aztán a slag után párnahuzatban be a mosógépbe. A gyártó feltünteti a címként, hogy semmiképpen se tegyük gépbe, de milyen teszt lenne az, ha nem tennénk próbára a jelöltet?! Jelentem, semmi gondja nem lett 40°C-on normál programmal. Ami hátrányként megemlíthető, hogy a különféle füvek magjai nagyon jól befészkelik magukat a belső szellőző textil anyagába. Eltartott egy darabig, amíg minden növényi részt eltávolítottam belőle.

 

 

Balatoni sziklás (2010. július 3. 7:19)

Itt maga az edzés nem érdekes, inkább a cipő viselkedéséről néhány tapasztalat. Még nem jártam erre, gondoltam megnézem a Lóczy-barlang területét és egy kilátót (Jókai) is mutatott a térkép. A barlang és a torony közötti elég meredek ösvény talajából sok helyen előbukkannak a balatoni mészkő vagy dolomitképződmények, ezzel izgalmas útvonalat kínálva. Felfelé a cipő stabilitása teljesen jó, a tapadás tökéletes, sehol nem csúszik meg. Lefelé rákapcsoltam, gondoltam itt a lehetőség kipróbálni, hogy muzsikál ilyen körülmények között a Kinsei. Csűrtem, csavartam ahogy bírtam a sziklákon, de csak nem akart megcsúszni. A stabilitás ide is kevés, éreztem, hogy a felső rész gyűrődik rendesen. Ennek ellenére végig jó tempóban, bicsaklás nélkül galoppoztam lefelé.

 

 

Por és kavics (2010. július 5. 11:55)

Hossz: 11,5 km

Idő: 1:00:25 (5:15 p/km) (fényképezés nélkül)

Átlagos pulzus: 150 bpm

 

Nem szeretem a port, viszont szeretem az osztrák határ felé elnyúló mezőket, most szép zöld és aranyszínű gabonatáblákat. Vasúti sín mentén visz az út eleje, nem túl kellemes, amikor rálépek egy-egy öklömnyi bazaltra. Akárhogy is, a Kinsei talpa ehhez túl lágy, túl rugalmas. Aztán földes, füves út következik, majd rákanyarodok a somfalvi poros, kavicsos vonalra. AHAR meg gél ide vagy oda, ami aszfalton és sima úton tökéletes, a nagyobb kavicsokhoz kevés a talp merevsége, a deformációt pontszerűen adja át. Elrugaszkodáskor észrevehetően kicsúszik a por miatt, csökkenti a talajra leadható energiát.

 

Amikor elfogy a földút és aszfaltra vált, az útpadka murváján folytatom a futást, itt már csökken a „kipörgés”. A vége felé még a poroson csinálok 5x10 mp iramot, úgy gondolom, ettől még jobban kipörög majd. És nem! Ami eddig megvolt, most is érezhető, de semmi több, feltűnően jól gyorsítható. Így utólag megnézve a talpat, a cipő hegyének végén lévő keresztirányú bordázatnak tulajdonítom a dolgot.

 

 

Lépcsőzés (2010. július 8. 13:45)

Hossz: 2,1 km

Idő: 1:02:57 (29:58 p/km)

Átlagos pulzus: 160 bpm

 

Azon gondolkodván, hogy milyen körülmények között nem futottam még a cipőben, eszembe jutott, hogy teszek bele párszáz méter szintet még itt a házban. 4 emelet, 2,85 m szintkülönbség, 17 lépcsőfok szintenként.

 

A fokokba csapódva itt megint a csillapítás játszotta a főszerepet és jól vizsgázott. Jól bírta, ahogy a lépcső élére taposva hajlongott, pedig sokszor a talpközépen lévő műanyag „rugókra” érkeztem. Sérülésnek nincs nyoma.

 

10 körönként egy kis fújás, aztán újabb 10 kör, hol egyesével sprintelve, hol kettesével fel is le is, és hármasával fel, kettesével le. Összesen 60 kör, ami távban ugyan nem túl sok, de a szintemelkedés figyelembe véve már fárasztó mutatvány. 684 m szint fel és ugyanennyi le. Ez olyan, mintha 20%-os emelkedőn futnál folyamatosan. Jó kis edzéstípus.

 

 

 

Tesztelési tapasztalatok

A 21 nap alatt összesen 14 alkalommal futottam benne, együttesen 145,9 km-t. Kapott hideget-meleget. A kezdeti félelmeim csak részben igazolódtak be, megvizsgálva mindkét cipőt a néhány apró horzsoláson kívül a jobb cipőn lévő gél sarokcsillapítás belső elülső részéről levált egy darab. Valószínűleg kő, vagy ág sérthette meg. Szerencsére olyan helyen van, ahol ez nem jelent a teljesítményromlást. Az AHAR+ talpon lévő apró nyolcszög mintázat és redőzet egy kissé lekopott, de csak a sarok becsapódó részén, a talpközépen a Guidance Line mentén, és a csúcson az elrugaszkodás pontján. Ezek a koptatásnak leginkább kitett részek.

 

gél sérülés

 

Örömmel jelentem, hogy gyógyultnak nyilvánítottam magam. Az edzés, a cipő és az étrend-kiegészítő megtették a hatásukat. Jó ideje semmi térdfájás, irány a félmaraton Vigyor

 

Összefoglalva a Kinsei egy jól átgondolt, csúcstechnológiák sorát felvonultató futócipő. Mindent elmond róla neve, Kinsei: újkor, arányosság, egyensúly. Főleg aszfalton, síkfelületeken érzi jól magát, de nem esik kétségbe akkor sem, ha az erdőbe viszik, vagy a gazdájának egy kis vaduláshoz van kedve. Legyen szó hobbistáról, vagy komoly sportolóról, rövid futásokról vagy maratonokról, mindenhol meg fogja állni a helyét. Érvényes rá az ASICS név eredete, ami egy régi mondásból ered: „Ha Istenhez imádkozol, azt ép testben ép lélekért teszed.”

 

 

- Csillapítás: 5

Ha lehetne, 6-ost adnék. A gél betétek tökéletesen teszik a dolgukat, a talp egésze összedolgozik, hogy elnyelje a becsapódás energiáját.

- Rugalmasság: 5

Akárhogy csűrtem-csavartam, mindig alkalmazkodott a helyzethez. Semmi túlzó merevség, ahogy azt aszfalton kell.

- Stabilitás: 4

Állandóan síkfelületen 5-ös lett volna, de errefelé olyan nincs. Nagyobb egyenetlenségekkel találkozva ritkán meg-megbillen.

- Kényelem: 5

Szintén 6-os lenne. Minden része a kényelmet szolgálja, a belső részt tökéletesen kidolgozták, a fűzőrendszer, a merevítések teljes komfortot nyújtanak.

- Tartósság: eddig 4,5

Ha a rendeltetésének megfelelően használják, a talp kis kopásától eltekintve hiba nincs, az meg természetes.

- Design: ízlés kérdése, nekem 5

Bár először kicsit furcsa volt, hogy ilyen csili-vili, gyorsan megszoktam a látványt és most már gyönyörködöm benne. Tulajdonképpen egy költemény.

 

Legjobb tulajdonság: a csillapítása. Tökéletes, ahogy azt a térdem is bizonyítja.

Legrosszabb tulajdonság: terepen gyorsan koszolódik, beleragadnak a belső anyagba a fűmagok.

Kinek ajánlom: mindenkinek, aki főleg aszfalton, könnyű terepen szeret futni. Legalább egyszer mindenkinek futnia kéne egy ilyen cipőben. Utána nem lesz kérdés, hogy szerez-e magának egyet, mindegy mi az ára.

Vennék-e ilyen cipőt magamnak? Naná! Ha kell, spórolnék rá egy évig. Megéri.

 

 

További képek a fényképalbumomban. Útvonaltérkép a naplóban az edzéseknél!

Örömteli mozgást!

Laci

Asics - Gel Kinsei 3 értékelése Rugalmasság
Nagyon rugalmas, szinte repülnek benne a lábaim
Design
Gyönyörű, ha elhasználom vitrinben a helye
Stabilitás
Stabil, szinte minden helyzetben jól támaszt
Tartósság
Tartós, 1000 kilométer után is jól használható
Kényelem
Az egyik legkényelmesebb cuccom, ami valaha volt
Megvennéd-e újra?
Minden pénzt megér, azonnal kérek még egyet
Csillapítás
Kiválóan csillapít, igazán puha benne a talajfogás
Összesítés
(4.71 / 7)
Teszt értékelése
5 / 5 értékelésből

12 hozzászólás

sepi 4944 napja
sepi kpe

Teszt

monique 4944 napja
monique kpe

élvezet volt olvasni ezt a tesztet is! elbűvöl h milyen szépen-részletesen ki tudtad elemezni a cipő viselkedését.

király a lépcsős kép! viccesen néz ki meg ügyesen sikerült jó minőségűre megcsinálni :)

acslacci 4944 napja
acslacci kpe

Köszönöm :)

Azóta megevett még 580 km-t, egy Nike félmaratont, és elmondhatom, hogy amit leírtam most is áll! Hűséges társ, sok kellemes órát töltöttünk már el és remélem még sokat is fogunk.

 

Eperszem 4943 napja
Eperszem kpe

Örömmel olvastam a tesztedet, gratulálok, nagyon jól sikerült, a lépcsős kép nekem is nagyon bejött! Örülök, hogy ennyire bejött a cipő!

Bozót 4943 napja
Bozót kpe

Gratu, élvezetes volt olvasni! Abszolút ilyennek képzelek egy tisztességes tesztet, többféle kihívásnak vetetted alá a cipőt és jól leírtad a tapasztalatokat (jól ellensúlyozta a kép láttán kialakult negatív prekoncepciómat - szerintem rettentő ronda cipő :P )

Da Martian 4941 napja
Da Martian kpe

Remek teszt! Gratulálok! Dícséretes az utánaolvasás, a stílusos megfogalmazás és az ötletes képek.

Egyébként a hallottak alapján én is ezt a cipőt teszteltem volna legszívesebben! Szerencsés vagy!

acslacci 4940 napja
acslacci kpe

Örülök, hogy tetszik nektek :)

Eleinte nekem is "űrből szalajtottnak" tűnt, de élőben szebb!

A lépcsős képet párom csinálta, őt illeti a dícséret érte.

Nem hiszek a szerencsében :)   Egy általam nagyrabecsült barátom azt tartja, hogy a szerencse: az alkalom és a felkészültség találkozása.

tamsa 4939 napja
tamsa kpe

Köszönöm az élvezetes leírást!

izsoatis 4939 napja
izsoatis kpe

Nekem ilyen van de megmondom öszintén hogy a gel ds trainerem ami elötte volt az is van ilyen jó.Nekem picit fájt benne a talpam az elején de lehet hogy azert mert 85 kiló vagyok. Viszont  a teszted 10ből 10s. Gratula.

Kenus94 4867 napja
Kenus94 kpe

:D énis most wettem egy ugyan ijen cipöt csak nem piros kanem sárga :)  kiwáncsileszek hogy mijen leszbenne futni de amiket le irtál azért wettem meg;)

malikcsaba 4101 napja
malikcsaba kpe

Én most vettem egy kinsei 1-et. Majd most kezdem a tesztelését.Mivel arany csillag díjat kapott és benne van a 2006-os Spuri magazinban remélem nálam is jól szerepel.

okt3gy 2667 napja
okt3gy kpe

Sziasztok! Mar jo ideje csak asics ha futociporol van szo. Most egy asics gel kinsei 5-ot hasznalok, korabban pedig a 4es verziot. Csak dicserni tudom, minden darab 10ezrest .:-)