Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 486 624 km-t sportoltatok
Futó, kerékpáros, úszó és szabadidős fórum | edzesonline.hu

Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Galamb fórum hozzászólásai

Az ÜZENŐFAL adja a másikat ... topic

Galamb 2016-02-11 20:52:30 | 5
Galamb képe

De miért is csodálkozunk ezeken a jelenségeken? Milyen országban élünk? Bemegyek a fodrászhoz, bömböl a kereskedelmi rádió, bemegyek az uszodába, bömböl ugyanaz az ostoba kereskedelmi rádió , bemész a vásárlóközpontba megállás nélkül pofáznak a hangszóróból. Egy fodrász/ uszodai dolgozó naponta kb húszszor meghallgatja az ostobábnál ostobább híreket, a vacaak reklámokat, hallgatja a két -három majmot a hangszóróból. Amikor ezek hangját meghalom, kiráz a hideg. Csodálkozom, hogy miként másztunk le a fáról annak idején, hisz akkor is kb . is hasonlóak voltunk. Agymosás hoch touron. És akkor az emberek még haza is mennek és rávetik magukra az ostoba kereskedelmi tévékre - na és a facebookra.

Fél Magyarország a Facebookon éli az életét.

  magyar Facebook-felhasználók mindennap bejelentkeznek a közösségi oldalra, és majdnem másfél órát ott is töltenek. Ott tartják a kapcsolatot a barátaikkal, ott szórakoznak, és ott tájékozódnak arról, mi történik a világban, és mindez úgy összekeveredik, hogy néha maguk sem tudják, épp mit olvasnak – derül ki a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének felméréséből.

A magyar Facebook-felhasználók négyötöde mindennap bejelentkezik a közösségi oldalra, de a többiek is csak legfeljebb egy-két napot bírnak ki nélküle hetente – derül ki a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete és az NRC online piackutató lapunkhoz eljuttatott felméréséből. Ráadásul rengeteg időt töltenek a magyarok a Facebook böngészésével: átlagosan napi 86 percet. Hétvégén még többet, akkor másfél óránál is több időt lógnak az oldalon.

Magyarország lakossága: 9,9 millió

Internetezők száma: 7,5 millió

  Facebook-tagok száma: 5,1 millió

Naponta bejelentkezik a facebookozók 80 százaléka

Átlagosan egy nap a közösségi oldalon töltött idő: 86 perc 

(Forrás: Internet World Statistics)

stb.stb.

A Kádár korszakban a mozikban a filmek előtt vetítettek híradókat, ahikben megmondák, hogy hogyan érezz és gondolkozz. A Mai világban a sebestyénbalázsok(?) mondják meg a tutit. És a birkák meg hallgatják. Aztán meg elmennek szavazni.

Én.kb. 2 éve voltam párszor a facebbokon, elhánytam magam az ismerőseim ostobaságán, és lejöttem.

Bunnyt lehet szeretni vagy utálni, de kevesen vállalják saját, különbejáratú véleményüket-és az is érdekes, hogy míg őt pár százan nézik meg, addig például Tody Zsuzsát ezerszer annyian. Mondjuk Zsuzsa csinosabb is, de az ember  nem csak a szemeivel figyel. Az embernek füleket és agyat is adott a természet/a teremtő.

 https://www.youtube.com/watch?v=_lnGka1zXYc

Drugs Bunny és a faszbúk.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=BE7uXkn-ODk

Toldi Zsuzsi - „Elhivatottság és kitartás"  

 

Galamb 2016-02-11 19:26:13 | 2
Galamb képe

Azért szerencse, hogy a kitüntetés megmaradt és nem kallódott el habony nagyanyjának lakásán a szépművészeti múzeumból elcsaklizott festmények között. Ennél jellemzőbb dolgot, mint az itt-ott kallódó, kutyának sem kellő magyar nemzeti kincsek esetét, nem is lehetene találni a tolvaj banda pökhendiségének és teljes gátlástalanságának bemutatására.