Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
2012 majdnem végére elértem össz. sportágban (nagyrészt bringa) a 10.000 km távolságot!
Kerékpáron már év végéig nem jön össze, mert az időjárás közbeszólt.....
Tudom,hogy nem túl nagy szám,de ma lefutottam a 200. kilométeremet!! :))))
Meglett a 2000 ma, igaz összesen, igaz főleg biciklin, de minden kilóméter az enyém! Szerintem ez egyéni csúcs, eddig, remélem picit még feljebb tudom tornászni a lécet, hogy legyen mit csinálni jövőre!
Nem kerek,de érdekes.... :-)
Idén 150 futásból:1843km
és 313 bringából:18483km
Lehet ma csak 5 km-t futok... :-)
Életemben először túl az évi 1000. kilométeren - és még van hátra egy hónap.
Nyah, sikerült végre eldöcögni 1900 fölé... lassan, de biztosan
gratulálok, ha belehúzok nekem is meglesz a 2100, igaz júliusban volt 2000
Előzmény: csetbalu (1081)
2000 futva idén is. ennyit kábé terveztem, ha minden összejön, év végéig (és utána is) minden más csak ajándék.
Na.
Nálam most több kerek szám is van.
A mai futásommal átléptem az éves 500 km-t (az év első háromnegyedét ellazsáltam.)
Ami ennél sokkal frankóbb, hogy novemberben már túl vagyok a 200. kilométeren. Erre büszke vagyok.
Májusban mikor újra futni kezdtem 84 kg voltam, ma 80. Jupiii :-)
És még születésnapom is van. :-)
Ez igen! Erre már autónál is azt mondják, hogy van benne kilométer.... :) A betyár mindenit! Grat!
Előzmény: sultan albertovics (1074)
70 000km!
Igaz ma még kell hozzá 12 kili, de az csak meglesz délután!
Ez a nyilvántartásom szerinti életművem eddig futásban! A fiatalabb kori adatok, lesaccoltak, de min ennyi megvolt!
Üdv Minden Futótársnak!
Én csak kisebb léptékű egész számról tudok beszámolni.
Ma életemben először átléptem a havi 100 km-es határt .
Idén májusban másfél évnyi tespedés és kerekedő pocak illetve egy vakmbélműtét után kezdtem futni. (Előtte országúti bringáztam.)
Jólesik a futás, teljesen kikapcsol. Remélem most már ez lesz az átlag teljesítményem havonta.
719 edzls az évben....Xent xar,túl vagy a napi átlag 2 edzésen....Lassan az óraszám is meglesz az átlag 2 óra....Gratulálok!:-)
Előzmény: RunKa (1067)
Tegnap egy csodás futóversenyen átléptem az 1500. kilométerem, futva ;)
Jöhet a következő cél: a 2000.
300 bringa edzés idén,a héten lesz a 100.futás,és a hónapban lesz az 500.edzés 2012-ben:-)
1002,27 futva....igaz, haza még nem értem volna, ahhoz hiányzik még 195 kili :)
gratula 2x ezredesasszony....szinte kézenfogva léptük át a 2000. km-t.....a fiúknak meg köszönet, de Ti messze túlmutattok jópár dologban rajtunk...szerintem ezt Sneci-ke is így gondolja :)
Előzmény: pecsenye (1054)
nagyon köszönöm....Neked meg a túrázott kilométerek verik kenterbe sokunk adatát :)
Előzmény: tzh (1050)
a mai paksi versenyemmel átléptem az idén futott 2000. kilométeremet...és még csak szeptember közepe van :)
Hmm,én is százados lettem. :)
Ez a mjoci Bandita nem tetszik nekem. :)
Párbaj? :)