Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Valamiért nem tudok edzéstípust választani semmilyen sportnál, csak egy fehér csík van a legördülő menü helyén...
Üdv, Én próbáltam berakni Orsi edzéséhez egy képet, de nem sikerült! És gondolom az én kérdéseim voltak cikik, és nem az általatok említetté!
Sepi!
Szuper, köszönöm!
Pudingman!
Maximálisan egyetértünk, de az illető iszonyú zavaróan kullancskodik rengeteg női felhasználó esetében. Vagy csak az én ismeretségi körömnek zavarja a nagy részét, nem tudom...
Előzmény: sepi (2090)
Szerintem ezen röhögni kell, nem bosszankodni:-)) Szegény fazonnak elég sivár élete lehet.....
Előzmény: torolt_12 (2088)
lesz. Saját tartalmadnál bárkinek a hozzászólását moderálhatod. Ha kell megcsinálom a kitiltást is.
Előzmény: Hauanita (2085)
Baromira bosszant, mikor ugyanaz a személy minden egyes edzésemhez odaírja, hogy miért ennyi, miért így és nem úgy, stb. Folyamatosan kapom a tanácsokat kéretlenül minden egyes edzés alá... A baj az, hogy mindezt egy 3 éves futótapasztalattal rendelkezőtől, akinek módszerét sokan vitatják! Ok, úgy edz, ahogyan akar, csak másra ne beszélje a saját módszerét. Nem akartam nyilvánosan "odamondani", megírtam hát privátban Neki a dolgot! Mi történt? Annál intenzívebben kapom a táplálkozási, edzési tanácsokat.
Ha egyről beszélünk, ő nemcsak nőtársakra, de mindenkire rátelepedett. Én 2004 óta futok, de soha senkinek nem írogatom tele az edzésnaplóját kéretlen tanácsokkal.
Bocsánat Mindenkitől az offért, most már csöndben leszek, ígérem!
Előzmény: Hauanita (2087)
Szerintem pedig a saját blogomban azt moderálhatnék, akit akarok. Illetve, aki rám, rád és még sok-sok nőtársunkra rátelepszik...
Előzmény: torolt_12 (2086)
Blog esetén nem lenne demokratikus, de edzések esetén nagyon is indokolt lenne. Ma egy végeláthatatlan hosszú linket kaptam egyik edzésem alá, de nem linkelt formában copy-paste kellett volna a megnézéshez... kivárni, míg végigfut a kurzor! Vannak, akik igen szorgalmasan tűzdelnek/tüzelnek!
Előzmény: Hauanita (2085)
Az új verzióban lesz olyanra lehetőség, hogy az edzésnaplómba/blogomba írókat blokkolhassam és/vagy megjegyzéseiket moderálhassam?
Előzmény: sárkány (2082)
Kérdésem, hogy vissza lehet-e varázsolni azt, aki törölte magát? hiányzik egy jóbarátom..
Sziasztok!
A Kalenji felkerülhetne a márkák közé? Kb. minden futó motyóm az, ezer köszönet!
Ú ez nagyon jól meg van csinálva az új verzióban. Simán működik minden navigálás, nem lesz oldalújratöltés. Nagyon király lesz.
Győzzétek kivárni :-)
Előzmény: RunKa (2074)
Nálam ez mindig is így volt (Chrome, Firefox)....
Mondjuk engem nem zavar, mert amúgy is külön lapon nyitom meg őket.
Előzmény: RunKa (2072)
Ha hozzászólok egy edzéshez, onnnantól már nem működik a visszafelé navigálás a böngészőben.
Hm ?
Ha meg nem szólok, csak nézek, az okés.
Sziasztok!
Felraktam a dunaújvárosi képeket a képeimhez, de mikor mind felment, akkor láttam, hogy mekkora nagyok... én ehhez hülye vagyok, nem tudom hogy lehetne a méretüket csoportosan lecsökkenteni, illetve kitörölni az albumokat, mert a képeket egyenként kéne törölni, és megpróbáltam ugyan, de borzasztó ennyit egyenként törölni ... SOS
Hát ez pasz elsőre. Elképzelhető, hogy a jobb oldali iframek okozzák. Ha esetleg valami bővebb infot tudnál küldeni megköszönném.
Előzmény: atom (2064)
Ez esetben egyéb sportok alá érdemes. Bár attól még megteszel távolságot szerintem, hogy a bringa nem mozdul. Futógépen is felírjuk a távot.
Előzmény: acslacci (2063)
Azért egy kicsit jobban kellene védeni az oldalt az SQL injection-tôl. Ha egy fórumos hozzászólás tartalmaz bármilyen angol szöveget amiben aposztrófa van akkor az SQL query elszáll mert ott vége van ugye a sztringnek és a többi rögtön a fordítóba megy. Ezt azért nem ártana orvosolni...
Szia Sepi, a McAfee SiteAdvisor beszólt: "We tested this page and blocked content that comes from potentially dangerous or suspicious sites..." Egyelőre nem látom hogy mit tiltott ki, de csúnyán mutat az a fekete gyászkeret a képernyő tetején :(.
Sziasztok! Hova tanácsoljátok naplózni a spinning edzéseket? Ha bicajhoz írom, követeli rajtam a megtett távot, ami ugye ez esetben igencsak közelít a 0-hoz..
Ahoj!
Felűnt, hogy tele vannak a fórumok kimoderált hozzászólásokkal. Amióta fent vagyok, az eon-asszem- egyet sem láttam. Trollkodás??
Nem különösen fontos, csak érdeklődöm: lehetne opcionálissá tenni - vagy egyszerűen kihagyni - a küzdősportoknál a megmozgatott tömeget? Hiszen ez általában saját súly, amit statisztikázni is felesleges :)
Azt teszel magadnak amit csak szeretnél. Saját edzéstípus rögzítése - katt és már kész is :)
Előzmény: Gaben88 (2056)
Tancnal az edzes tipushoz tennetek tarsastanc vagy egyeb nevu opciot, koszonom!
Sikeresen kitöröltem egy edzésemet!
A következő történt véletlen az edzés törlése gombra kattintottam, miután kijött egy megerősítő ablak, ott a mégse gombra klikkeltem. Majd ha ezután az edzés mentése gombot választom akkor is kitörlődik az edzés!
Ravasz :) Lehetne ezt orvosolni?
Még egy dolog. Conformable talpbetétet használok, lehetne ezzel kibővíteni a listát?
Köszönöm
Érdeklődöm, hogy terveztek-e olyan újítást az edzésnapló részbe, hogy Garmin eszközökről fel lehessen tölteni az edzéseket...
Segítséééég! Szeretnék feltölteni képeket, értitek, ide, az edzésonline-ra, ahogy tanácsoltátok :) , aztán azt kapom vissza, hogy Feltöltési hiba: 500. Ez mi a manó, és mit csináljak most?
Szia Pen! A márkák menübe be tudnád tenni a HOKA márkát? Köszönöm!
én sem, úgyhogy valószínű központilag van bibi