Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
az eszközöm nem kompatibilis a firefox-al:( de ne görcsölj ha problémás.. vannak ennél fontosabb dolgaid is:)
Előzmény: sepi (2143)
Illetve mobil firefoxxal próbáljátok meg esetleg pecsenye: http://www.mozilla.org/hu/m/
Előzmény: sepi (2142)
Sepi: Zte blade, 2.3.5-os android, nem műxik
mateve infoja: samsung galaxy ace 2.3.5-os szintén, nem műxik
Mostantól működnek a szövegszerkesztő funkciók Androidon és azokon az Apple termékeken is, amelyek IOS 5-öt használnak. A Firefox 11-es probléma is megoldódott. Androidon vannak ismert hibák, illetve előfordulhatnak verziók, amelyekkel nem megy minden. Sajnos ez egy ilyen platform.
Teljesen komplex feliratkozási rendszer lesz az új verzióban. (Nekem a gépemen már van:-)) Nem ígérek határidőt, hogy mikorra lesz kint, de már közeledek hozzá.
Előzmény: marcizmus (2134)
Látom, köszi. Csak a 11-es Firefox a hibás. Nyomozom mi lehet és javítom ha megtaláltam.
Előzmény: Dex (2135)
olyat nem lehetne csinálni, hogy akkor is kapjak vmi jelzést, ha más naplójához hozzászóltam és ahhoz írt valaki lássam? Csak mert néha több nap csúszás van és nehéz visszakeresni. Ha nem akkor mindegy csak sztem logikus lenne vmi ilyesmi.
Nekem 11.0 (magyar), de eddig jó volt, tegnap már viszont nem tudtam megadni a címet..
Előzmény: sepi (2132)
Nálam is ugyanez a probléma és szintén firefox.. IE-rel tökéletes..
"Firefix-ot használva a blognál nem tudom használni a blogbejegyzés címe mezőt. Se a korábbiaknál nem tudom módosítani, se új blognál nem tudok bele írni, csak egy sötétszürke mező van. Explorerben viszont minden jó. Valakinek van hasonló tünete, vagy csak az én gépem/böngészőm hülyült meg?" Ezt a blogomnál írtam, csak itt a helye :)
Szia Sepi!
A cím mezője szürke, nem tudok beírni semmit. A szöveg-blog mezője aktív-fehér (felugrik a kis szerkesztő abalak is, a címnél nem ), viszont hiába akarom rögzíteni nem sikerül.
firefox-ot hazsnálok.
csabipontkomnál kipróbáltuk, nála is ugyanez a hiba. (bár ugyanaz a gép)
Előzmény: sepi (2127)
Szia Tündüs!
Picit bővebben le tudnád írni mi a baj, mikor szürke? Az ablak szürke? Vagy valamelyik mező? Van-e hibaüzenet? Milyen böngészőt használsz?
Köszi
sepi
Előzmény: Tündüs (2126)
Hali!
Sajnos nem rögzíti a blogot amit beírok.
Címet sem tudok beírni (szürke marad az ablak).
köszi, most már jó, kidobja a nagybetűs találatokat akkor is, ha kisbetűvel írtam be.
Előzmény: sepi (2119)
Szia Sepi! Egy kicsit nem nézek rá az eo-ra, és már ki is dob a rendszer... korábban hosszabb ideig hagyott belépve.... Ez így lesz, szokjam meg, vagy vissza tudod csinálni? Köszi.
Sepi,baj van.:)
Nem működik a statisztikáknál a grafikon,pedig azokat szeretem nézegetni. :)
Meg tudod csinálni?,hátha nem csak nekem hiányzik. :)
Eddig biztosan nem tudta, mostmár viszont tudja :-) Üzenet címzésnél úgyszintén.
Előzmény: monique (2118)
felhasználóra keresés régen nem volt érzékeny a kisbetű/nagybetű különbségre, most viszont igen. vissza tudnátok csinálni esetleg?
Továbbra is az után érdeklődöm, hogy mikor lesz, ha lesz valamikor Garmin import, vagy legalább file-ból való edzés feltöltés, mert elég hosszadalmas, főleg ha pótolni kell az edzéseket...köszi
Gyerekek a kuzdosportnal es erosportnal nem lehetne kivenni a kotelezoen megadando adatok kozul a sulyt? Kuzdosportnal vagy a sajat sulyomat tudom megadni vagy az ellenfeleim sulyat de egy edzesen tobb emberrel is kuzdunk de szerintem teljesen felesleges ez az adat. Erosportnal pedig minden testreszre mas-mas sulyokat hasznalunk, ott sem nagyon ertem hogy mit jelent egy altalanos adat. Itt szerintem jo lenne ha az adott testreszek szerint lehetne megadni hogy lathassuk a fejlodesunket.
Sepi!!! okostelókról is lehet majd hozzászólni az eo-n? legalább is androidosról páran nem tudunk:)
Run-ka! Köszönöm a segítséget erre már gondoltam én is, csak még nem ültem le azokat kiszedni. De most megtörtént és minden ok.
Mégegyszer köszi:)
Sziasztok
Nem tudok edzéstípust választani pl:a futásnál. Tudtok segíteni?
Köszi
Szia Sepi,
Olyat lehetne kérni, hogy az éves alapstatisztikáknál az aktuális év legyen alapból kiválasztva, mikor megjelenik az oldal?
Köszi.
szerintem ha atalitod a kepet hogy cask mondjuk 118*150 legyen a merete akkor ugy rendbe lesz.
Előzmény: pecsenye (2109)
Szia Sepi!
A klubba szeretnék egy képet betenni, de nem tudok:
A kép mérete túl nagy: 120x152. A maximális képméret 700x150
mit rontok el?
Kedves Sepi,a Petzl -et szeretném felvetetni a márkák közé.Kösz szépen!:))
Sepi! Érdeklődöm, hogy lesz valamikor Garmin import lehetőség az oldalon? Jó lenne, mert van egy csomó edzésem, amit óráról kellene feltölteni, sokkal gyorsabb lenne.
Ki is lehet törölni és módosítani is, ha kijelölöd és rámész újra a kép ikonra, ahol átállíthatod a megjelenés fülnél a méretet. Haladóbbak a html formátumra kattintva átírhatják a kódot
Előzmény: Duska73 (2104)
Hát a blogban már nem tudom módosítani a méretet, de még csak törölni sem :-( Miért vagyok ennyire béna?
Előzmény: Duska73 (2103)
A képet amikor beilleszted blogba, hozzászólásba, a ,,megjelenés,, fül alatt tudod átméretezni. A 640x480 már nem lóg ki.
Előzmény: Duska73 (2101)
Sziasztok! Először írtam blogot (még soha nem csináltam ilyet) feltettem egy képet is, de hatalmas lett (ehhez sem értek) Tudtok valamit orvosolni vagy töröljem ki? Köszönöm, és elnézést kérek a tudatlanságomért!
Olybá tűnik, hogy az edzőhely megadásánál csak a távot és a talajtípusok arányát rántja át az edzésbe a napló, a szintkülönbséget pedig nem. Ez szándéékosan van így vagy akarattal?
BÚÉK
Mindkettőtöknél az aposztróf okozott gondot a saját edzéstípusnál. Egyelőre kivettem az aposztrófot.
Előzmény: bibe2 (2095)
Azt meg tudom csinálni esetleg, hogy teljesen kikapcsolom ez esetben a szövegszerkesztést, így formázás nélkül tudnátok kommentelni. Tudtam, hogy az android fog a sírba vinni :-)
Előzmény: pecsenye (2144)