Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Az edzéseimnél megjelent valami veb. rep, meg valami vebhely ami nincs minősítve...mi lenne ez?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy ne kerekítse le a km-imet a rendszer.Lehet, hogy én bénáztam el valamit, de folyton lefelé kerekít 6,2 6,5 az nálam 6km.
Köszönöm szépen! :)
Szia Sepi!
Ha elmentek egy edzőhelyet, aztán később azt kiválasztom egy edzésnél, akkor a szintkülönbséget újra be kell írni.
Kényelmesebb és logikusabb lenne, ha erre nem lenne szükség. :)
Köszi!
Hahó Gépház!
Szeretnék kérni egy funkciót, amit többedmagammal hasznosnak tartanék:
Lehessen betegséget/sérülést is megjeleníteni az edzésnaplóban.
Köszi! :)
Szia Sepi!
Ígértertek egy szükséges fejlesztést,kérdezném hogy várható valamikor,hogy lehetséges lesz a személyes moderálás,a nme kívánt felhasználók üzenőfali,blog bejegyzéseinek letakarása?
Az edzéslistánál még van esetleg szűrés kedvensekre,de az edzésüzeneteknél szintén nem lehet szűrni.
Elég fárasztó állandóan öncélú.sporthoz sokszor köszönő viszonyban sem lévő irományokat nézni akarva akaratlanul a kezdőlapon.
Ez szerintem nem csak az én véleményem,csak én épp le merem írni is.
Mikorra várható az ígért új változat?
Köszi a választ.
Tibor
....és kézenfekvő megoldás, el is szégyeltem magam, hogy magamtól nem jutott az eszembe. Köszönöm Neked is!
Előzmény: ORBEA ORCA (2235)
Köszönöm! Ez lehetett a hiba, általában azzal kezdem, hogy rárontok a weboldalra és új lapon nyitok meg minden érdekes témát (most is nyitva van vagy három lapon az EO... a fórum kommenteknél szerencsére még nem okozott hibát) Ki fogom próbálni, de szinte első olvasásra megvilágosodtam, hogy ez lehetett a hiba. Köszönöm, köszönöm!
Előzmény: Bozót (2234)
Hosszabb irományoknál a küldés előtt másold ki a szöveget a biztonság kedvéért,így ha esetleg eltűnik akkor nem kell újra írni,csak beilleszteni,és valószínű másodszorra el fog menni.
Ötlet.
Nem szokta szeretni a rendszer ha egyszerre több böngészőlapon van eo-s oldal megnyitva (legalábbis régebben nálam emiatt váltak köddé hozzászólások)
Előzmény: Carbonara (2233)
Sziasztok, kezdem sejteni, hogy én csinálhatok valamit rosszul, biztos nem jó valami beállításom, mert ma megint nyomtalanul eltűnt egy blog-hozzászólásom. Bírtam az ablakra és ráböktem a hozzászólok gombra. MI lehet a gond?
Előzmény: Carbonara (2232)
Sziasztok, imént írtam kommentet gfm blogjához, rányomtam a "hozzászólok" gombra és erre eltűnt az irományom. Nem nagy veszteség a világirodalomnak, meg majd begépelem újra, de gondoltam jelzem, hátha mással is előfordul ilyen.
Sziasztok! Két dolog miatt irok:
Az egyik, hogy az edzéslistákban szeretnék szűrni mondjuk sportra és/vagy tempóra és/vagy dátumra:
- 3'00" és 3'30" közötti tempójú az egész edzés, vagy ilyen tempójú szakaszt tartalmaz-e az adott FUTÁS?
- 15'00-n belüli tempójú gyorsúszás ma/a héten/októberben kinek volt?
Ez mennyire reális kérés? A sport az már benne van a szűrési feltételek közt, ezt tudom. :)
És a második egy kicsit húzósabb lesz szerintem... :D
Azt szeretném kérni, hogy egy edzésemhez hozzáadhassam valamilyen formában azt (azokat) az EO felhasználó(ka)t, akivel (akikkel) együtt voltam az adott edzésen. Akár egy avatárral, névvel listában, stb.
Elkövetkező időszakban saját magam okulására feltöltöm az idei évi edzéseimet, amiket - mivel csak nem régóta vagyok itt - eddig máshol-máshogy vezetettem. Most az előbb csekkoltam, hogy a múltbeli edzések nem jelennek meg a főoldalon (nem akartam, hogy egy-egy feltöltési hullámom miatt csak én legyek címlapon és ez kiverje valakinél a biztosítékot), így remélhetőleg senkinek nem okozok gondot, ha mégis, akkor előre is bocs.
Biztos mikor elvitték a zufókok elrontották a lábát. A korához képest még így sem rosz!
Előzmény: pecsenye (2227)
A fake edzésket nem lehet vhogy kiszűrni?
https://edzesonline.hu/index.php?page_id=3&year=2012&month=9&action=view&person_id=11330
Ez aranyos :) ígérem, hogy türelmesen és kitartóan várni fogok a képcserére :)
Előzmény: ORBEA ORCA (2224)
Szia!
Igen,2-3 nap is kellhet,mire az új avatarod lesz látható a régi helyett,ezt én is átéltem.
Tudod szerintem azért van,hogy ezzel is jelezzék,a sporthoz sok kitartás,türelem kell,de aztán meg lesz az eredmény...:-)
Előzmény: aurorag (2222)
Szia!
Semmit nem csinálsz rosszul. Én is többször cseréltem, ugyanaz a kép jelenik meg egy darabig, majd kb. másnapra "átvált" az új képre. Ha előbb törlöd és újat töltesz fel, akkor is a régi fog látszani egy ideig.
Azért bevallom, titkon kíváncsi vagyok a megvalósítás mikéntjére...
Előzmény: aurorag (2222)
Szeretném kicserélni az avatarom, de csak törölni tudom, vagy marad ugyanaz a kép, mind1, hogy mit választok be. Mit csinálok rosszul? :(
Ezt az üzenőfalon már megválaszoltam, a hamarosan érkező új verzióban minden ilyen eseményre vonatkozóan beállíthatod majd, hogy kérsz-e róla értesítét.
Előzmény: hencs007 (2216)
Nem lehetne törülni egy új, önmagát futónak nevező "felhasználót.." aki az adatlapján elég meredek dolgokat ír....amelyek állítólag idézetek...
Szintiszta provokáció az egész...
Nagyra becsült edzésonline-fejlesztők! Légyszi, tegyétek lehetővé, hogy ha vkinek hozzászólok az edzéséhez és ő arra kommentet ír, követhető legyen! Ha ez már volt téma, linkeljétek be, miért nem megoldható, vagy már folyamatban stb...
Előre is köszönöm!!!
Kaptam infót, hogy ha az edzést Kedvencnek jelölöm, ez müxik - ki fogom próbálni. Csak hát akkor ennek oda-vissza kell működnie... tehát, ha az én edzésemre írnak és én arra ott reagálok, a kommentelő is csak akkor látja a válaszom, ha Kedvencnek jelölte az edzésem. Nekem ez körülményesnek tűnik, jó lenne, ha könnyebben menne. Pl. ha a válasz írásakor jelölhetném, h kinek: y, x, vagy válasz mindenkinek...
Köszi előre is, ha foglalkoztok vele.
Üdv,
hencs007
Pennéni, Sepibácsi !
Nem lehetne úgy megcsinálni egy új edzéstípus felvitelét, hogy azt az edzésnapló kitöltésekor tudjam beírni és ne előre kelljen? Szívesen látnám, melyik nap mi volt, mert ált. mindig más neve van, egyenként előre felvinni meg nagy macera, mert ha az edzétípus pont a sor végén van, ha végeztem eggyel úgyis visszadob az elejére :(, vagy ne legyek ennyire maxim ?
Szia Sipi ! Szeretném,ha felvennéd a cuccok közé a Sony Ericssont,mert XPeria Activval mérem a futásaim.
Köszi szépen!
Az előbb beszurtam egy képek a jófutiról, akkor látszódott, de msot 1 órával később nem jőn be...
amúgy engem is zavar, szóval jó lenne ha majd egyszer megoldanátok most h már ketten vagyunk :)
Előzmény: Zolo (2203)
nálam sem jelent meg soha, ez sztem böngészőfüggetlen probléma, nem chrome-om van
Előzmény: Zolo (2203)
Sziasztok!
Az edzésszakaszoknál a formázási lehetőségek nálam nem jelennek meg a leírás begépelésekor, s így egy nagy betűhalmaz lesz belőle. A tegnapi edzésemnél is hasonló a helyzet, pedig több soremelést is beütöttem.
A böngészőm google chrome. Ha szeretném használni ezt a funkciót, akkor át kell állítani valamit, vagy váltsak másik böngészőre, vagy a szakaszoknál nincs lehetőség a szöveg megformázására?
Köszi!
Segítség ! Az edzés rögzítésénél elveszett a távolság rögzítéséhez szolgáló ablak! Az összes többi megvan.
Havi edzésnapló nézetben kattints a törölni kívánt edzés alatti kis ceruza ikonra, majd a megnyíló ablakban legalulra menj le, ott találod az Edzés törlése gombot.
Előzmény: gfm29 (2198)
Kedves Fórumozók!
Segítség kéne. Kicsit elrontottam az edzésnaplómat és nem találok sehol törlés gonmbot, hogy újra felvigyem Viszont megháromszoroznom sikerült a próbálgatással.
... és Samsung Galaxy Y-nal sem... :( Én is kérem szépen, hogy írhassak!
Előzmény: HarcsaBarna (2194)
Csabi! Maradjunk annyiban, hogy az "öregeknek" igen, de a fiatalok már egy új arcot ismerhetnek meg, így tényleg aktuális! Amúgy majdnem eltaláltad csak a másik, mert az kicsit cinikusabb!
Előzmény: pecsenye (2190)
google chrome Verzió: 24.0.1312.52 m alol nem tudok forumhoz hosszaszolni:)