Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 799 484 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Utánpótlássport - gyermek atlétáink sikere Varsóban

Bozót | 2015-09-08 | Nincs hozzászólás!

Varsóban tizedik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Gyermek Atlétikai Játékok, amelyen – hasonlóan az eddigi évekhez – idén is a Magyar Diáksport-szövetség válogatottja vett részt. Magyarországot 18–18, 2002 és 2004 között született leány és fiú képviselte, akik az elmúlt három évhez hasonlóan az összesített eredménytábla élén végeztek, a lengyel és a szlovák fiatalok előtt.

Sport XXI. és Kölyök Atlétika program versenyek

Bozót | 2013-12-04 | Nincs hozzászólás!

Izgalmas atlétikai versenyek zajlottak le a hétvégén a gyermek illetve ifjúsági korosztály számára. Győrben a Sport XXI. program regionális záróversenyére került sor, míg a fővárosban az elsős kisiskolások vehettek részt a Kölyök Atlétika program gáláján.

Gyermekatléták versengése Debrecenben

Bozót | 2013-06-11 | Nincs hozzászólás!

Szombaton került lebonyolításra a hagyományos debreceni Nemzetközi Gyermek Atlétikai Verseny, amely a korcsoport egyik legrangosabb hazai eseménye. A Debreceni Sportcentrum –Sportiskola versenyét egyre nagyobb érdeklődés kíséri, a magyarországi indulók mellett a szomszédos Szlovákiából (Kassa) és Romániából (Nagyvárad) is érkeztek sportolók.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke