Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 52 807 413 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Dick Hoyt már nem fut Bostonban, de Team Hoyt így is ott lesz

Bozót | 2015-04-10 | Nincs hozzászólás!

Sérült fiát speciális székben tolva Dick Hoyt már 32 alkalommal teljesítette a Boston Maratont, de idén már nem tudja vállalni a távot. A Team Hoyt azonban így sem hiányozhat a versenyről, egy segítő futó tolja majd Ricket, édesapja pedig a felvezető autóban izgulhatja végig a maratont. 

A Team Hoyt idén utoljára fut együtt Bostonban

Bozót | 2014-02-28 | Nincs hozzászólás!

A legendás apa-fiú páros, Dick és Rick Hoyt idén utolsó alkalommal fut együtt a Boston Maraton mezőnyében. Eredetileg a tavalyi alkalom lett volna utolsó Boston-juk, de a merénylet miatt nem léphették át a célvonalat.

Felavatták Dick és Rick Hoyt szobrát Bostonban

Bozót | 2013-04-11 | Nincs hozzászólás!

Hétfőn avatták fel a Boston Maraton rajtjának közelében a Dick és Rick Hoyt-ot ábrázoló alkotást, mely a súlyos fogyatékos fiát kerekesszékében tolva ábrázolja Dick-et, Rick pedig egyik karját a magasba lendíti ahogy a valóságban is teszi amikor befutnak a célba.  

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke