Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 766 542 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár: Nibali nyerte a 2010-es Vueltát

sepi | 2010-09-20 | Nincs hozzászólás!

Már az utolsó madridi szakasz előtt sem volt kétséges, hogy olasz himuszt fognak játszani az összetett győztesének a 2010-es Vueltán. Vincenzo Nibali síráshoz közeli arccal hallgatta a tiszteletére lejátszott himnuszt, miután a mindössze 85 km-es szakaszon már nem változott az összetett verseny eredménye, ezzel 1990 óta az első, összességben az ötödik olasz kerékpáros lett, aki győzni tudott a Vueltán.

Kerékpár: A szlovák Velits nyerte az egyenkéntit a Vuelta-n

pen | 2010-09-16 | Nincs hozzászólás!

Meglepetésre Peter Velits (HTC-Columbia) nyerte a Vuelta egyetlen, 46km-es egyenkénti időfutamát. A szlovák kerekes nem kisebb neveket előzött meg a 17. szakaszon, mint a kétszeres összetett győztes Denis Menchov-ot és a világbajnok Fabian Cancellara-t. Összetettben Nibali vette át a vezetést.

Kerékpár: 15 etap után Nibali vezet a Vueltán

pen | 2010-09-13 | Nincs hozzászólás!

Vasárnap újabb hegyi befutóval folytatódott a 2010-es Vuelta. A mezőnyre Solares és Lagos de Covadonga között 187.3km várt, hosszú sík szakasszal és a végén egy 12.5km hosszú emelkedővel. A szakaszt Carlos Barredo (Quick Step) nyerte, a két nagy favorit, Nibali és Rodriguez, nem támadta egymást, így az olasz maradt piros trikóban.

Giro: Sikeres szökés, Nibalin maradt a rózsaszín trikó

pen | 2010-05-14 | Nincs hozzászólás!

Sikeres szökés után Jerome Pineau nyerte a Giro d'Italia ötödik szakaszát, míg összetettben továbbra is Vincenzo Nibali vezet. Az összetett élén nem változott az állás, Nibali megőrizte a rózsaszín trikót.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke