Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 798 438 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Joe Fejes legyőzte Kourost az Across the Years 6 napos futáson

Bozót | 2014-01-06 | Nincs hozzászólás!

A magyar ősökkel is rendelkező amerikai Joe Fejes országos csúccsal lett első az Across the Years nevű, hagyományosan az óévből az újévbe "átfutó" 6 napos ultrafutóversenyen. Hatalmas harc volt az első helyért, de a legendás Yiannis Kouros végül meg kellett elégedjen a második hellyel. 

Zajlik az Across the Years hatnapos verseny az USA-ban - friss!

Bozót | 2014-01-03 | Nincs hozzászólás!

Tavaly már itt írtunk erről a versenyről, nem kisebb hírt, mint hogy  Yiannis Kouros 2005-ben felállított 323mérföldes rekordja dőlt meg a 72 órás versenyszámban, a 47éves amerikai Joe Fejes jóvoltából aki 329,64mérfölddel fejezte be a versenyt. Ez nem kevesebb mint 530,5km. (Joe napi átlaga így több volt, mint amivel a 24 illetve 48órást nyerték). Idén ekkora csúcsra nem számítunk, de nagy verseny van az élen.

Egy Kouros-csúcs megdöntésének története - Joe Fejes versenybeszámolója az ATY 72órásról

Bozót | 2013-01-13 | 9 hozzászólás

A neten barangolva, ráakadtam Joe Fejes beszámolójára, amelyet a szilveszteri 72 órás Across The Years versenyről írt. Az eredmény nem csupán győzelmet jelentett számára, de a legendás Yiannis Kouros korábbi pályacsúcsát is megdöntötte a 329 mérföldes teljesítményével. Remélem, ti is olyan érdeklődéssel és szívesen olvassátok sorait, mint én tettem. 

Ultrarekord és maratongyűjtő "nagypapi"

Bozót | 2013-01-03 | 3 hozzászólás

Hagyományosan az óévből az újba futva rendezték meg az Across the Years nevű ultraversenyt, ahol 72órás távon a legendás Yiannis Kouros rekordját döntötték meg. Van akinek a maraton körüli táv is elég, de abból legyen jó sok: Larry Macon 153maratont futott 2012-ben - 68 évesen!

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke