Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 52 789 189 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Sportorvosi világkongresszus Szöulban

Bozót | 2015-01-28 | Nincs hozzászólás!

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság Szöult jelölte ki a 2017 júniusában megrendezendő sérülés-megelőzés és sportbetegség témájú világkongresszusának házigazdájául.

Új rehabilitációs sportorvoslási módszert mutattak be

Bozót | 2014-06-18 | Nincs hozzászólás!

Új, a magyarországi sportorvoslásban eddig nem alkalmazott módszert, az úgynevezett szakaszos vákuumterápiát mutatták be kedden Budapesten.

Az eredetileg az űrhajósoknak kifejlesztett, forradalmian új módszer lényege, hogy a vákuum hatására felgyorsul az artéria-, a véna- és a nyirokkeringés, ezáltal a szervezet anyagcseréje és méregtelenítése. Ezzel párhuzamosan a sérülések után rövidül a felépülési idő, így az eljárást jól lehet hasznosítani az élsportban is.

Új sportdiagnosztikai központ nyílt

Bozót | 2012-11-16 | Nincs hozzászólás!

Csütörtökön megnyitották a Nemzeti Sportközpontok (NSK) Sporttudományi és Diagnosztikai Központját, ami az utánpótláskorú élsportolók sportorvosi szűrését, teljesítményének mérését végzi majd. Egyelőre a próbaüzem tart, januártól teljes fokozatra kapcsolnak.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke