Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 437 666 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Augusztusra halasztották a balatoni öbölátúszást

pen | 2012-07-12 | Nincs hozzászólás!

Csak a londoni olimpia után rendezik meg a szombatra tervezett hagyományos balatoni öbölátúszó viadalt. A szervezők tájékoztatása szerint a hétvégén erős szél lesz a Balatonon, s várhatóan viharjelzés mellett, erős széllökésekkel egy újabb hidegfront éri el a térséget.

 

Erős mezőny a nyíltvizi úszók utolsó kvótaszerző versenyén

pen | 2012-06-08 | Nincs hozzászólás!

A hétvégén rendezik meg a nyíltvízi úszók utolsó olimpiai kvótaszerző versenyét Setubalban. Az ötkarikás programban szereplő egyetlen hosszú távú szám a 10 kilométer, amelynek egyelőre nincs magyar résztvevője, ám a portugáliai viadalon ketten is megkaparinthatják a lehetőséget, ha - a világszövetség, a FINA honlapjának híre szerint - az első kilencben végeznek.

Új életmentő kütyü nyíltvizi úszásokhoz

pen | 2012-04-24 | 3 hozzászólás

A Swim It névre hallgató új biztonsági eszközt az úszók a lábukra csatolhatják, és ha baj van egy mozdulattal felfújhatják. Az eszköz használatát már az Ironman versenyek szervezője, a World Triathlon Corporation és az amerikai triatlon szövetség is engedélyezte a saját versenyeiken. Az új cucc két nagy előnye, hogy nem akadályozza az úszó mozgását és többször is felhasználható.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke