Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 417 014 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Futócipő teszt: Nike Structure Triax+ 12

eftomi | 2010-01-03 | 12 hozzászólás

A legutóbbi futócipőm egy Adidas Supernova Sequence volt, ami 1690km-nyi edzés és verseny után már elvesztette csillapítását, kopás jelei mutatkoztak rajta. Ideje volt új cipő után nézni. Súlyomnál fogva nekem a stabil cipők a kényelmesek, úgyhogy ezen típusok között kerestem az utódot. A Decathlonban leltem rá a Nike Structure Triax+ 12-re, 9990Ft-ért. Az eredeti ára 29990Ft volt pár hónapja, többszöri leárazás után érte el ezt a kitűnő árat. Mi ez, ha nem Best Buy?

Őszi futócipő teszt beszámoló: Adidas Supernova Sequence

pen | 2008-09-22 | 12 hozzászólás

És itt a következő beszámoló őszi futócipő tesztünk keretében. Az Adidas Supernova Sequence tulajdonságait eftomi vizsgálta meg alaposabban. A stabil, általános futócipő Tomi szerint jó partnernek bizonyult.

Futócipő teszt - bemutatjuk az adidas cipőket

pen | 2008-09-02 | Nincs hozzászólás!

Őszi futócipő tesztünk keretében négy gyártó összesen 17 modelljét vetjük alá alapos tesztelésnek, lelkes felhasználóink segítségével. Mielőtt a kiválasztott tesztelők kezük közé kapják a cipőket, gondoltuk röviden bemutatjuk azokat. Következnek az adidas modellek: adiZero Pro, Supernova Sequence, adiStar Revolt, Supernova Cushion GTX és Response Cushion.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke