Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 797 803 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Van értelme bevetődni a célba?

pen | 2012-07-12 | 1 hozzászólás

Legutóbb a különböző olimpiai válogatóversenyeken láthattunk példákat arra, hogyan dobják be magukat az atléták a célba, remélve, hogy így megelőzhetik futva haladó versenytársaikat. De vajon megéri vetődni?

Kerékpáros sebességi rekordkísérlet - cél a 160 km/h

pen | 2012-05-08 | 5 hozzászólás

Óránként 100 mérföldes - 160 kilométeres - sebességgel akar biciklizni egy skót férfi, Graeme Obree volt kerékpáros világbajnok, hogy megdöntse a világcsúcsot.

Fabiciklis rekordkísérlet: egy órás tekerés

pen | 2012-01-18 | 3 hozzászólás

Fabiciklivel próbál újabb rekordot dönteni, pontosabban "alapítani" egy brit férfi: egy teljes órán át akar kerekezni. Michael Thompson fészerében fejlesztette ki a szinte 100 százalékosan fából készült kerékpárt. A "szinte" azért indokolt, mert ugyan csavart egyet sem, ám némi ragasztót kénytelen volt használni összeszereléshez, járműveinek pedig még a küllői is fából vannak. 

Az ősember gyorsabban futott mint Usain Bolt

pen | 2011-11-03 | 6 hozzászólás

Vigyázzunk az olyan kijelentésekkel, hogy Usain Bolt a valaha élt leggyorsabb lábú ember! A húszezer évvel ezelőtt élt emberektől származó lábnyomok elemzése alapján úgy tűnik ugyanis, hogy elődeink képesek voltak Bolt sebességével futni. Mondjuk nekik elég erős motivációt adott a maximális sebesség eléréséhez, hogy vagy épp a vacsorájukat üldözték, vagy a vacsorává válás elől menekültek :o) 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke