Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 835 346 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Milyen zenével spannolják magukat az olimpikonok?

pen | 2012-08-03 | 4 hozzászólás

Ahogy megjelentek az első walkman-ek, a sportolók gyorsan felfedezték a zene jótékony hatását az edzéseik során. A hármasugró Willie Banks és a 400 gátas Edwin Moses az elsők között kezdett zenére tréningezni. A mostani olimpián is sok sportolót látunk kisebb-nagyobb fülhallgatókkal edzeni, készülődni versenyszámaik előtt.

Zenehallgatás és sportteljesítmény kapcsolata

pen | 2009-03-12 | 42 hozzászólás

Vajon tényleg segíthet a zene a jobb sportteljesítmények elérésében? A Spikemag.com Dr Costas Karageorghis-t, a zene pszichofizikai hatásainak szakértőjét kérdezte erről, aki szerint megfelelő zenével még az elit atléták teljesítménye is javítható. Nekünk pedig javasol néhány alapelvet, melyek segítségével kiválaszthatjuk a legjobb futós zenét magunknak!

Szuper hangzás víz alatt?

pen | 2007-02-26 | 1 hozzászólás

Még egy high-tech úszós kütyü a piacon: a vízhatlan MP3 lejátszó gyártója szerint forradalmian új technológiájának köszönhetően minden eddiginél tisztább hangzást garantál használójának úszás közben.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke