Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 635 556 km-t sportoltatok

Címketalálatok

ASICS 3D lábanalízis pénteken a Nyúlcipőboltban (X)

pen | 2012-03-20 | Nincs hozzászólás!

Csak az a futócipő nyújt teljes futásélményt, amely tökéletesen megfelel a futóstílusodnak. Hogy mielőbb megtaláld ezt a futócipő modellt, az ASICS egy forradalmian új lábanalízist fejlesztett ki, az ASICS FOOT ID-t, mely átfogó képet mutat a lábadról és a valóban megfelelő futócipőt ajánlja. 

Szerdán ASICS Foot ID lábanalízis a Nyúlcipőboltban (X)

pen | 2011-08-09 | Nincs hozzászólás!

Csak az a futócipő nyújt teljes futásélményt, amely tökéletesen megfelel a futóstílusodnak. Azért, hogy a lehető leghamarabb megtaláld ezt a futócipő modellt, az ASICS egy forradalmian új lábanalízist fejlesztett ki, az ASICS FOOT ID-t, mely átfogó képet mutat a lábadról és a valóban megfelelő futócipőt ajánlja. A módszert most te is kipróbálhatod a Nyúlcipőboltban. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke