Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 52 307 498 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Könyv jelenik meg Prefontaine életéről

Bozót | 2015-05-28 | Nincs hozzászólás!

A legendás atléta, Steve Prefontaine halálának 40. évfordulójára könyv jelenik meg az életéről. A gazdagon illusztrált gyakorlatilag képregény jellegű alkotás a The Art of Running: The Steve Prefontaine Story címet viseli és az egykori futó nagy rajongója, Matthew Crehan alkotása. 

60 éve született Steve Prefontaine

pen | 2011-01-25 | 14 hozzászólás

1975-ben Steve Prefontaine hét amerikai csúcsot tartott egyidejűleg, ő futott a leggyorsabban 2000 és 10000 méter között az összes távon. Ez a bravúr sem előtte, sem azóta senkinek sem sikerült. A fiatal lázadó 24 évesen, autóbalesetben halt meg.

A Nike története

pen | 2006-07-24 | Nincs hozzászólás!

A Nike cég története egy kézfogással kezdődött, az Oregoni Egyetemen 1957-ben. Akik kezet ráztak: a Nike későbbi megalapítói, az akkor már híres atlétika edző, Bill Bowerman és tanítványa, a középfutó Phil Knight. Bowerman szeretett volna tanítványai számára könnyebb, tartósabb futócipőket tervezni, Knight pedig az atlétika területén keresett új üzleti lehetőségeket. Kettejük közös vállalkozásaként született meg a Nike.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke