Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 52 807 417 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Magyar sikerek a svájci Ironman versenyen

pen | 2012-07-17 | Nincs hozzászólás!

Csomor Erika abszolút, míg Halász Annamária korosztályos győzelmet aratott Svájcban az Ironman Switzerland viadalon. Ugyanitt Boronkay Péter teljesítette első ironman távú triatlonját, 11:21:25-ös idővel.

Tereptriatlon: extrém osztrák futam és XTERRA svájci döntő

pen | 2010-09-16 | Nincs hozzászólás!

Az európai XTERRA sorozat döntőjére első alkalommal került sor Svájcban – mindenki nagyon várta, hogy igazi, nehéz tereppályát jelölnek ki a szervezők. Azonban a hegyek között rendezett versenyen szinte sík kerékpárpálya várta a versenyzőket – ennek megfelelően az verseny végeredménye is egészen másképpen alakult, mint egy klasszikus hegyi pályán. Két francia Marion Lorblanchet és Olivier Marceau állhattak a dobogó legfelső fokára.

 

Kerékpár: Megvannak a svájci országúti vb kvóták

pen | 2009-08-18 | Nincs hozzászólás!

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség közleménye alapján véglegessé vált, hogy az egyes országok hány kerekessel képviseltethetik magukat a szeptember végi svájci országúti világbajnokságon. A legjobb nemzetetek 9-9 főt indíthatnak majd, míg Magyarország 3 fővel lesz jelen a viadalon.

Kerékpár: Svájcban U23-as kategóriában Benkó Barbi győzött

pen | 2009-08-13 | Nincs hozzászólás!

A múlt hétvégén rendezték Svájcban az egyik legrangosabb mountainbike versenyt „Hors Class" besorolással Bernben. A „HC" kategóriás versenyek közvetlenül a világkupák alatt állnak a rangsorban. A német, Rothaus-Cube csapatban versenyző Benkó Barbara is egy keményebb edzésblokk után érkezett a berni futamra. Barbi a női mezőnyben a 9. helyen végzett, míg a 23 év alattiak versenyét megnyerte.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke