Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 414 665 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Erdélyi Zsófia nyerte a Las Vegas Marathont

pen | 2011-12-06 | 4 hozzászólás

Az Egyesült Államokban tanuló Erdélyi Zsófia nyerte meg a nők versenyét a vasárnapi Las Vegas Marathonon. Zsófi 2:48:59 órás eredménnyel győzött a nagyon nehéz útvonalon, délután megrendezett viadalon, melynek első magyar női győztese lett. 

Csomor Erika 6. lett az ITU hosszútávú triatlon vb-n

pen | 2011-11-07 | Nincs hozzászólás!

Szombaton rendezték Las Vegas mellett, Nevadában az ITU hosszútávú triatlon világbajnokságot. Az eredeti tervek szerint a világbajnokság résztvevői 4 km úszás után 120 kilométert kerékpároztak majd 30 kilométert futottak volna, de a hideg víz és levegő hőmérséklet miatt szombat reggel a szervezők módosítottak a kiíráson: az úszást eltörölték, a kerékpározásra pedig öt másodperces különbségekkel indították el a versenyzőket. Így nem a célba érkezési sorrend számított, hanem az összesítésben elért időeredmény alapján határozták meg a helyezéseket. 

Csomor Erika is indul az ITU hosszútávú triatlon világbajnokságon szombaton

pen | 2011-11-04 | Nincs hozzászólás!

Szombaton rendezik Las Vegas mellett, Nevadában az ITU hosszútávú triatlon világbajnokságot. A versenyzők 4 km úszás után 120 kilométert kerékpároznak, majd 30 kilométert futnak. A női elit mezőnyben ott lesz Csomor Erika is. 

Atlétika: Hétvégi maratoni eredmények

pen | 2009-12-07 | Nincs hozzászólás!

Maratoni eredmények következnek Fukuokából, Szingapúrból és Las Vegasból. Etióp, kenyai és orosz győzelmek, egyéni- és pályacsúcsok. A hétvége leggyorsabb versenyét az etióp Tsegaye Kebede futotta, aki 2:05:18-as idővel nyert Fukuoka-ban. 

Tereptriatlon: XTERRA a kaszinók földjén

pen | 2009-05-14 | Nincs hozzászólás!

Egészen különleges XTERRA versenynek lehettek tanúi a résztvevők és a nézők - a nyugati bajnokságnak Las Vegas egyik szállodája adott otthont. Az úszást a hotel strandjáról indították - ami azért is különleges, mert a város a sivatagban fekszik... Az elmúlt évek két legnagyobb XTERRA csillaga itt is bizonyította, hogy a különlegesen nehéz terep csak erőt ad nekik. Melanie McQuaid és Conrad Stoltz ismét megszerezték a győzelmet.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke