Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 438 363 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - közel ezer résztvevő a Mátra Maratonon

Bozót | 2015-09-02 | Nincs hozzászólás!

A mini távokkal együtt közel 1000 indulóval zajlott a 14. Mátra Maraton, amelynek az utóbbi évekhez hasonlóan a Sástói Adrenalin Park adott otthont. Ezzel lezárult az idei Top Maraton sorozat is. Az elite nőknél Cseh Veronika (Alpinbike Team-Giant-Endura- High Five), a férfiaknál Vígh Zoltán (Waberer's Areus Team) állt a dobogó tetejére.

Blazsó Márton és Dósa Eszter nyerte a Mátra Maratont

pen | 2012-09-03 | Nincs hozzászólás!

Vasárnap közel 1400 nevezővel rendezték meg a Mátra Maratont, immár tizenegyedik alkalommal. A Top Maraton sorozat negyedik, egyben idei utolsó állomásán a felnőttek hosszútávját a VKE-Nelson versenyzője, Blazsó Márton nyerte, megelőzve a sérüléséből felépülő tavalyi győztest, Buruczki Szilárdot (Merida Kőbánya TC). A felnőtt kategória női mezőnyében Dósa Eszter (Vitalitás SE – Scott – Nutrixxion) állhatott a dobogó felső fokára.

Hegyikerékpár: 1300 nevezővel jubilált a Mátra Maraton

pen | 2011-08-28 | Nincs hozzászólás!

Vasárnap 1282 nevezővel rajtolt el a jubileumi, tizedik Mátra Maraton mezőnye. A Top Maraton negyedik, utolsó, egyben a Magyar Kupasorozat záró állomásán a felnőtt férfiaknál magabiztos győzelmet aratott Buruczki Szilárd (Kőbánya TC), a kategória női mezőnyében Michelberger Szilvia (Fillari Team Budaörs), bizonyult a legjobbnak. Abszolútban Buruczki és Cseh Veronika (KTM-Erste Leasing) volt a legjobb. 

Hegyikerékpár: T-Mobile Top Maraton sorozat díjátadó gála

pen | 2010-11-24 | 1 hozzászólás

A hétvégén adták át a T-Mobile Top Maraton sorozat összetett eredmények alapján legjobbaknak járó díjakat; a szövetség pedig a csapatok közt hirdetett sorrendet. A sorozatot a felnőtteknél Blazsó Márton és Dósa Eszter, a csapatversenyt – melybe a sorozaton kívül más események eredményei is beleszámítanak – 2009-hez hasonlóan, a Cube-Csömör nyerte.

Kerékpár: Február végéig kedvezményes a nevezés a TOP Maraton sorozatra

pen | 2009-02-10 | Nincs hozzászólás!

A T-Mobile Top Maraton sorozat május 31-én a Szilvásvárad Maratonnal kezdődik, majd július 4-én következik a Duna Maraton, majd augusztus 2-án a Bükk, és végül augusztus 30-án a Mátra Maraton. Február 28-ig a négy versenyre együtt nevezhetsz  14.000 forintért, március 1-től pedig az egyes versenyekre külön-külön,  egységesen 5000 forintért.

Kerékpár: Buruczki és Simon hódította meg elsőként a Mátrát

pen | 2008-09-01 | 2 hozzászólás

Buruczki Szilárd és Simon Emese felnőtt győzelmével ért véget a 7. Mátra Maraton hegyikerékpár-verseny. A T-Mobile TOP Maraton sorozat negyedik, egyben záró állomására augusztus 31-én került sor.

Kerékpár: Hétvégén rajtol a hetedik Mátra Maraton!

pen | 2008-08-26 | 2 hozzászólás

Hétvégén rendezik a 7. Mátra Maratonont, ami egyben a T-Mobile TOP Maraton sorozat negyedik, záró állomása. A Mátrában vasárnap eldől, hogy az összetettben vezető Buruczki Szilárd és Nagy Hedvig végül ünnepelheti-e 2008-as tabella-elsőségét.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke