Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 925 589 km-t sportoltatok
Süti-blog :)

Kisütöttem!

torolt_12 | 2013-05-12 19:06:34 | 11 hozzászólás

Tészta: 30 dkg liszt, 3 kokcakukker mennyiség,  25 dkg vaj, vanillincukker, 3 tojgli sárga

Tojáshab: 3 toji fehérje, kevés ecet, 30 dkg porcukor habbá verni.

Lehet variálgatni, hogy egyesével kenjük meg a kiszaggatott sütiket, vagy egybe a kinyújtott tésztát, és a kivágott mintákból keletkezett maradékot a habbal újra összegyúrva nyújtjuk ismét a tésztát. Kissé ragacsos lesz ekkor, ha tovább lisztezzük, hogy ismét nyújtható legyen, nem fogjuk vele elrontani.

 

Remélhetőleg majd sikerül egy jobb arány-szorzótényezőt találni az elkészült sütemény mennyisége és a konyhában keletkezett felfordulás mértéke között...

.

2017-03 hó (1 bejegyzés)
2015-03 hó (1 bejegyzés)
2013-05 hó (1 bejegyzés)
2012-09 hó (1 bejegyzés)
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2011-11 hó (1 bejegyzés)
2010-09 hó (1 bejegyzés)