Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 52 293 457 km-t sportoltatok
már nem vagyok szűz!

Velence, Dupla Vasember OB!

tomcsi | 2013-09-13 07:54:27 | 30 hozzászólás

mivel bár hogy kavartam nem tudtam hazajönni erre a versenyre, és még ha sikerült is volna nem tudtam volna idejében visszamenni, maradt asszonynak mint fogyiverseny :-))

a taktikát 4-16-14-ben határoztam meg, a futásban benne 2 óra alvással...ezek közül egyértelműen a bicaj volt a legnagyobb kihívása, az meg volt tudtam a futás már nem lehet gond...Neki :-))

a Célt pedig 34 órán belül menni...mert hiába vitték fel 36 órára a szintidőt, az igazi szintidő 34 óra...

nyilván a helyzet spontanaitása hozza a többit...

az úszás jól is sikerült, 3:11, köszönhetően a neoprénnek valószínű ezek szerint 7.6 km-en kb 15-25 perc előnyt jelent...

bicajba egyszer belealudt picit, de így is 18 óra lett + 30 perc sláfen így 18:25...reális idő...

futásban meg nincs tréfa, 11:56 perc...ez Kiru...összidő 33:51 !!!

 

pár szó a kakikavarásról...

már a megnyitón kihívóan viselkedett a konkurenciája, nevéhez méltóan hívjuk (Nagy K-nak :-)), azaz K-nak rövidítsük :-)

tehát K belibbent senkinek sem köszönve, egyetlen kihívójának sem, aki nem mellesleg Nagyatádon odament hozzá bemutatkozni...már a bicajdepóban elkezdte a lelkiterrort, asszony kereste a helyét ő beszólt "már ha számodra van hely egyáltalán"-t...

a Szfehérvári tv-be is őt hívták meg a verseny beharangozójába a szervezők, pedig számomra egyértelmű volt hiába teljesítette már a duplát limitidőn kívül (ami ugye nem is teljesítés eleve), asszony simán leverte Atádon is...megjegyzem infúziót kapott mindkét verseny alatt, ami nem tudom szabályos-e...azt tudtam kicsit jobban úszik, sokkal jobban biciklizik, itt viszont kinyírja magát mint Atádon, futásban viszont esélytelen...úgy számoltam ha Banya 2 órán belüli hátránnyal fordul futásra az sima ügy...2.5 lett :-)

már úszás után a férfiak nagy örömére pucéran szaladgált, habozta magát...hozzá kell tenni külsőleg dekoratív a hölgy, jobban elemezve zsírpárna beficcen pár helyre ahova nem kéne, arcbőre is erősen kritizálható de vakolat alatt emegy :-))

 

már mikor asszony (nevezzük Andinak :-)) elkezdett futni beszólt neki, "2 körrel kevesebbet mentél így soha nem leszel Országos Bajnok", vagy  vmi ilyesmit, de ekkor már kimerült volt K, és ordibált segítségnek jött anyjával-apjával, akik ezt megunva haza is mentek...jött helyett Muki, akit K hívott fel nyomban mint triatlon szövetségi embert elpanaszolja bajban van, ellenfele fut :-))

itt vagy félmaraton előnye volt...ezen a ponton Andi befejezte a kommunikálást vele...hozzá kell tenni Andit sem kell félteni ókor-ókor, szívesen tesz látogatást Ordenáré-éknál :-))

tehát mint ahogy gondoltam (bár kicsit később) a 67 km-en le is előzte az addigra teljesen széthullott és már rég sétáló és infúziót kapott K-t...

aztán jötek a további hisztik, 2 kör nem volt meg, túllépte a bicajidőt...nem érdekel pontról-pontra a versenykiírás, annyit viszont tudok 4+18 óra a futás megkezdésig...ezt megcsinálta, és nyugodtan mondhatom ezt sem szokták szigorúan kezelni, aki jó erőben van szokták engedni tovább szintidőn kívül is...

 

Andi mindent megcsinált amit megterveztünk, igaz kicsit átformálva, én az alvást bicaj utánra terveztem...

 

GRATULA AZ ÚJ ORSZÁGOS BAJNOKNAK!!!!

 

természetesen Mindenkinek aki elindult ezen az őrültségen, az Optivitás 24 órásokat is beleértve!!!!

 

a másik fele hogy 700 km-ről elég rossz tétlenül várni a híreket...tehetetlenül....

 

KÖSZÖNET A CSALÁD SZÜNET NÉLKÜLI SEGÍTSÉGÉÉRT!!!!

30 hozzászólás

mateve 3671 napja
mateve képe

Én csak a futás közben találkoztam az asszonnyal, de végig nagyon szép egyenletesen haladt!

Hatalmas gratula neki az egész "őrültséghez"!

Másik fél:a nagy pofa mindig selejtes belsőt takar....

mata 3671 napja
mata képe

Gratulálok az Országos Bajnoknak, eszméletlen kemény a csaj !

Jó, hogy leírtad a körülményeket, mert a facebook-on, a magyar ironman-ek csoportban ment az adok-kapok a versennyel kapcsolatban. Azzal kezdődött, hogy Kornélia ott is csalást emlegetett és magát fényezte. Megérné a bejegyzésed oda is belinkelni.

Andinak még egyszer gratulálok !

tomcsi 3671 napja
tomcsi képe

Köszi Edit!

mondta ari voltál vele, bíztattad, ami engem meglepett :-))

Köszi Mata!

hogy ki milyen csoportba tömörül és kinek mi a véleménye őszintén szólva hidegen hagy, nekem általában meg van a saját véleményem, és nem hagyom magam befolyásolni mások által keltett hisztivel...az ilyen kimerítő verseny, erőpróba kihozza a zsigerekből is az ember énjét...itt már nehéz megjátszani magát...

nincs fészbuksim, Andinak sincs, nem is lesz, fasság az egész, a gyereket léptetjük be néha ha kell kép valamelyik versenyről...ergó nem kezdek vitát senkivel...a távolság ugyanannyi volt mindenkinek ami meg volt, a limitidő szintén, ennyi...nem kő csacsorászni a motoros kísérővel bicajon órákat oszt nem fullad úgy ki az embörlánya... :-)

 

 

mateve 3671 napja
mateve képe

Téged meglepett..???? miért is..???

tomcsi 3671 napja
tomcsi képe

h ari voltál, az a része...tudod ez olyan zrikálás vagy mi...:-P

 

tomcsi 3671 napja
tomcsi képe

asszony 2.5 óra hátrányt mondott, de látom 3 órán felül volt az...

mateve 3671 napja
mateve képe

jaa...kösz! kabbe'.. ;)

pudingman 3671 napja
pudingman képe

Gratula az asszonynak! :)

 

Kár, hogy nem tudod elolvasni a bejegyzéseket, mert Ewillel adunk a gerinctelen nagy K-nak :D

 

Remélem kizárják az ultrás világból, mert nem oda valló. Maradjon inkább az echo tv-ben :D

 

Különben, az infúzió kizáró ok.

pudingman 3671 napja
pudingman képe

csak egy l-lel= való :D

 

tomcsi 3671 napja
tomcsi képe

Köszi!

felesleges az adok-kapokba belemenni...2 amatőr versenyzett, úgy is kell ezt felfogni, csak magáért csinálta Andi is...a győzelem egy mellékszál...Atádra sem aratni megyünk, fejlődni amíg lehet...nem vagyunk mi versenylovak, se hajdan versenyzők a triatlon bármely szakágában, egyszerűen jól érezzük magunkat ha legyőzünk egy távot, vagy azon belül egy időt, és ha ez több órás fizikai teljesítmény végén van...a hal ússzon, a madár repüljön, a gepárd meg fusson, biciklizni meg a majom is tud, mi meg majd a repülésen kívül csináljuk mindhármat :-))

pudingman 3671 napja
pudingman képe

Belemegyek, mert kimondottan utálom az aljas, gerinctelen embereket.

 

Bizom benne, hogy lesz fegyelmi tárgyalás, és eltiltják az ultrán való indulástól.

Nagyon nagy kár, hogy nö....

Bozót 3671 napja
Bozót képe

Nekem most esett le, hogy ő a Zasszony :D  Gratu!

 

Nagy K. meg csináljon amit akar...

alouette 3671 napja
alouette képe

köszönet a beszámolóért!...én is azt mondanám, hogy itt, ezen a fórumon maradjunk meg a háttérben történő kavarásoktól mentes verziónál, gratula az összes versenyzőnek, köztük a két hölgynek is, csodálatos és elismerésre méltó a teljesítményük...pont.

pudingman 3671 napja
pudingman képe

A másik hölgynek nagy kornéliának ne gratulálj, mert nincs mihez.

Az még hagyján, hogy megint sportemberhez nem méltó módon viselkedett (már tavaly is sok probléma volt vele), de verseny közben infúziót kapott, ami különben kizáró ok, mert tiltja a szabályzat. 

Tehát, ö megint nem számítana teljesítönek. 

 

Bozót: az a baj, hogy lassan tényleg azt csinál, amit akar, mert mindenki behúzza fülét-farkát. Tavaly, mikor szintén balhésan versenyzett, és a világszövetség által megszabott 36órát, 32perccel túllépte, de ennek ellenére az echo tv telekürtölte a médiát, megkérdeztem töle, hogy nem ég e a pofáján a bör? Az volt a válasza, hogy ne gyülölködjek. 

 

Privátban kaptam kb. 30levelet, hogy igazam van. Jó mi? Ezek az igazi vasemberek. Talán, ezért is jó, hogy én csak egy pudingman vagyok. Igy legalább el merem mondani a véleményemet nyiltan, nem mások hátamögött :D

 

Lassan hányingerem lesz, az egész vasemberségtöl....

 

 

alouette 3671 napja
alouette képe

Puding"bácsi" drága, ne idegeskedj, árt a szépségednek! ;-)...az egész történetből annyi a tanulság, hogy attól, hogy valaki nagy sportteljesítményekre képes, még lehet sz@r ember :(...gratulálni meg gratulálok én mindenkinek, infúzió ide vagy oda, mert megsúgom, hogy olyan koktélt még nem fedeztek fel, amitől ha pl. belém pumpálnák  végig tudnék pörögni egy ilyen versenyt:D

misk66 3671 napja
misk66 képe

gratulálok mégegyszer,kemény hölgy.azóta lábra bír állni?

márkusöcsi 3671 napja
márkusöcsi képe

Tomcsi!

Helyzetjelentés a Borvidékről! A szőlő beérett, de egyeseknek savanyú!

Csókolom a "csajod", hatalmas gratula!!!! Hiába no, egy jó férjjel a háta mögött....khmmm ;)

cseha 3671 napja
cseha képe

Andinak szívből gartulálunk, végigizgultuk az egészet, nagyon drukkoltunk neki!!! Nem irigyellek a távolból izgulásért... Az "illető" pedig szerintem már így is túl sok szót és figyelmet kapott, a mi számára vszínűleg öröm, bármilyen előjelű is. 

PecsiPeter 3671 napja
PecsiPeter képe

Gratulálok! Nem semmi asszonyod van ;)
Amúgy, nem mellékesen nekem csak most esett le úgy Isten igazából a személyazonosságod :), de örülök.
Láttalak már az Optivitán, szimpatikus is voltál, de profilképed alapján másnak hittelek :). Ne hari :):):)

tomcsi 3670 napja
tomcsi képe

Köszi!

Misk: célban voltak gondjai, benne van a pakliban...én lassítottam volna mindig erősen kezd...2 lábujja vacak, pár nap és jól lesz, amúgy semmi baja!

Puding: ott lett volna a helyünk nekünk is...kis mazopistáknak :-)

Őcsi: ilyen férj csak egy van...a többi jobb :-))

Peti: akkor tudod ki vagyok mikor nem is vagyok ott?! :-))

valószínű a szimpatikus sem én lehettem :-)

 

faxau 3670 napja
faxau képe

Gratula a Zasszonynak!

Molnartomasz 3670 napja
Molnartomasz képe

Gratulalok Tomcsi a Felesegednek Andinak!

Nekem is nagyon szimpatikus Csalad voltatok az Optivitan, de bevallom eloszor en is Matevetol kerdeztem rolad meg Kecskemeten, hogy ki ez a jo fej srac. Pecsen mar mint jo cimbora biztattal vegeig: "Gyerunk Tomi, egjen a zsir..."

En is kis hazanktol tavol dolgozgatom. Jovo nyaron ismet talalkozunk!

Alabárdos 3669 napja
Alabárdos képe

Gratulálok Andinak... kemény csaj! :)

kissg 3669 napja
kissg képe

Gratulálok Andinak, már a hosszu duatlonon is szépen ment, nem gyorsan de meggyőzően "mint egy gép" üzemmódban, azóta csak jobb lett, ott voltam az előzéskor, szép volt (a mosolya meg még szebb).

A hiszti nem tesz senkit szimpatikussá.

Mindenki aki ott volt megjegyezte a segítők és a versenyzők is.

Sajnálom, hogy ez a stílus már a triatlonba is belopta magát.

De a pályán eldőlt minden. Gratula a bajnok nőnek!

gafmon 3669 napja
gafmon képe

Nekem is jó sokára esett le, ki is az Asszony! Szívből gratulálok neki, kemény NŐ :)

Amúgy az is csak a napokban jutott el a tudatomig, hogy idén Te voltál, aki a legtöbb időt javított :)

(későn érő típus vagyok :D

Neked is gratulálok! 

Tündüs 3669 napja
Tündüs képe

Húú de gááz szag van...

A zAsszonynak gratulálok!

 

pudingman 3669 napja
pudingman képe

"Sajnálom, hogy ez a stílus már a triatlonba is belopta magát."

Eddig ez volt az egyetlen esett, és reméljük, hogy az utolsó is, mert nagyon bizom benne, hogy el lesz tiltva a majompüré pofája. 


Majd indulhat Neulengbachban, vagy Szlovéniában, ha akar

pudingman 3669 napja
pudingman képe

Alouette: annak már nem árt semmi :D

Mikor 2011-ben megismertem, szimpatikus volt. Csak akkor lepödtem meg, mikor megtudtam, hogy az echo tv-ben dolgozik. Még jobban, mikor egy interjúban olvastam, hogy barátja bayer zsolti, meg szaniszló. 

 

De akkor se lennék más véleményen, ha a testvérem, vagy a barátom viselkedne így. ÖKet is elküldeném az anyjukba :D

pudingman 3669 napja
pudingman képe

jav. egyetlen eset - elfeljtek írni, ha erröl a témáról van szó :(

tomcsi 3657 napja
tomcsi képe

Kösz Mindenkinek!

Há ki lenne a Zasszony ne vicceljetek má!? :-)

eltiltani semmiképp nem kéne, ez még kevés ahhoz a szememben, kell egy ilyen "üde színfolt" is :-))

aki meg esetleg mellette kardoskodik, csak úgy hallottam nem láttam, Kropkó meg Muki talán, egy cseppet csökkentek a szememben...

...és induljon a következő szezon, újabb kihívásokkal és SÓÓÓÓK-SÓÓÓÓÓK  edzéssel....!!!!

Hajrá Fiúk-Lányok!!!

Előre! :-)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2014-07 hó (1 bejegyzés)
2013-09 hó (1 bejegyzés)
2013-08 hó (1 bejegyzés)
2012-08 hó (1 bejegyzés)
2012-05 hó (1 bejegyzés)
2012-03 hó (3 bejegyzés)