Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 005 802 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Keflezighi és Flanagan nyerte a maratoni válogatót

pen | 2012-01-16 | Nincs hozzászólás!

Meb Keflezighi és Shalane Flanagan nyerte meg a szombati maratoni válogatóversenyt Houstonban. Az USA csapatban a 3-3 olimpiai résztvevő a férfiaknál Keflezighi, Ryan Hall és Abdi Abdirahman, a nőknél Flanagan, Desiree Davila és Kara Goucher lesz. 

Mindkét címvédő rajthoz áll a Boston Marathonon

pen | 2012-01-06 | Nincs hozzászólás!

A női és a férfi címvédő is ott lesz a rajtnál az idei Boston Marathonon, közölték a szervezők. Tavaly a kenyai Caroline Kilel és honfitársa, Geoffrey Mutai sikerével ért véget a verseny, s mindketten jelezték: az április 16-i, 116. Boston Marathonon is részt vesznek. 

Olimpiai válogatóra készülődve - videó

pen | 2011-12-28 | 1 hozzászólás

Az USA-ban az olimpiai maratoni válogatóversenyt 2012 január 14-én Houstonban tartják majd. Ott dől el, ki lesz az a három-három férfi és nő, aki az amerikai csapat tagjaként részt vehet a Londoni Olimpián. A maratonfutók tehát javában készülnek a válogatóra. Az egyik elit maratoni csapat felkészülésébe nyújt betekintést az alábbi videó. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke