Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 456 644 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Bűnözők uralják a sportvilág jelentős részét

pen | 2011-03-18 | 1 hozzászólás

fecskendo 2A WADA főigazgatója, David Howman szerdán egy doppingügyi konferencián szólalt fel, ahol kijeletette, az alvilág ma már a világ sportjának nagy részét az irányítása alatt tartja. Nem csak az illegális fogadásokban, hanem a tiltott doppingszerek terjesztésében is részt vesznek a bűnözők.

Kerékpár: Magyarországra látogat Pat McQuaid, az UCI elnöke

pen | 2011-03-16 | Nincs hozzászólás!

Áprilisban villámlátogatást tesz Magyarországon Pat McQuaid, a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) elnöke, aki a júliusi Central-European Tour nemzetközi kerékpárosverseny-sorozat országos sajtótájékoztatójára érkezik majd hazánkba.

Kerékpár: Az UCI és az AFLD vitázik a Párizs – Nizza doppingellenőrzéséről

pen | 2010-02-21 | Nincs hozzászólás!

Pat McQuaid, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke bejelentette: nem a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD), hanem az UCI felügyeli a doppingellenőrzéseket a Párizs-Nizzán. Az AFLD erre közölte, a WADA segítségét kérik az ügyben.

 

 

Kerékpár: UCI szankció a Francia Szövetség ellen

pen | 2008-06-13 | Nincs hozzászólás!

Pat McQuaidMiután a múlt héten a Tour szervezői bejelentették, hogy a Francia Kerékpáros Szövetség égisze alatt rendezik a versenyt az UCI ellenében, az UCI válaszul azonnali hatállyal felfüggesztette a Francia Szövetség működését a világszervezetben 2008 végéig. A döntést Pat McQuaid javaslatára hozták, továbbá 10 000 Svájci Frank büntetést is kiszabtak.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke