Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 40 540 798 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Úszás - Amerikában nem aratott tetszést a FINA döntése

Bozót | 2014-12-03 | Nincs hozzászólás!

A szövetség valószínűleg az egyik legfurcsább döntését hozta, amikor Hosszú Katinkát hozta ki győztesnek az amerikai kamasz úszófenoménnel, Kate Ledeckyvel szemben - írta a Washington Post vízi sportokkal foglalkozó online melléklete, a Reachforthewall.com.

Úszás - Hosszú Katinka az Év Úszója

Bozót | 2014-12-02 | Nincs hozzászólás!

A női úszóknál Hosszú Katinkát választotta a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) az év legjobbjának – az ezért járó elismerést a Dohában rendezett gálaesten vehette át a magyar világklasszis.

Úszás: November 22-én hirdetik ki az Év Amerikai Úszóit

pen | 2010-10-20 | 1 hozzászólás

Lochte és PhelpsLochte és Phelps a két nagy esélyes a címre a férfiaknál, míg a nőknél Rebeca Sonit emlegetik favoritként a szakértők. A legjobb edzőnek járó díjért Lochte, Phelps és Soni edzője is versenyben van. A Golden Goggles (Arany Úszószemüveg) díjat összesen nyolc kategóriában ítéli oda az amerikai úszószövetség, és november végén adják majd át a nyerteseknek New Yorkban.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke