Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 539 478 km-t sportoltatok

Címketalálatok

A hosszútávúszás nagyjai írtak a FINA-nak

pen | 2010-12-02 | Nincs hozzászólás!

hosszutavuszasNapjaink hosszútávúszásának olyan kiemelkedő alakjai, mint a német Thomas Lurz és az orosz Larissa Ilchenko is aláírta a mintegy 60 versenyző által szignált javaslatot. A FINA-nak benyújtott dokumentumban az úszók a nyíltvizi versenyek biztonságát javító módosításokat kérnek.

FINA: Megválasztották az évtized legjobb úszóit és vizilabdázóit

pen | 2010-03-24 | Nincs hozzászólás!

PhelpsA nemzetközi úszószövetség magazinja (FINA Aquatics World Magazine) megválasztotta az évtized legjobb női és férfi úszóját, hosszútávúszóját, műugróját, szinkronúszóját és vizilabdázóját. A pólósok között Kásás Tamás kapta az elismerő címet, Biros Péter lett a második. Az úszóknál Michael Phelps és Inge de Bruijn, a hosszútávúszóknál Larisa Ilchenko és Thomas Lurz lett a legjobb.

Cseh László lett Európa második legjobb úszója

pen | 2008-11-28 | Nincs hozzászólás!

Cseh LászlóCseh Lászlót választották meg Európa második legjobb úszójának 2008-ban, az Európai Úszóliga (LEN) hivatalos lapja, a LEN Magazine szavazatai alapján. Az európai szövetségek képviselői és az újságírók úszásban, műugrásban, szinkronúszásban, hosszútávúszásban és vízilabdában szavaztak 2008 legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó versenyzőire.

Pekingi Olimpia: Úszás: Valóra vált álom

pen | 2008-08-19 | 2 hozzászólás

Natalie du ToitEgy álom vált valóra az olimpiai szerepléssel Natalie du Toit amputált dél-afrikai hosszútávúszó számára, aki 16. lett a nők 10 km-es erőpróbáján Pekingben. A magyar Tőrös Károly 24 éves tanítványa 2:00:49.9 órás idővel ért célba a Sunji Evezős és Kajak-kenu Pályán, 1:22.2 perccel elmaradva a győztes orosz Larissza Ilcsenko mögött.

15. hely hosszútávúszásban

pen | 2007-03-20 | Nincs hozzászólás!

logoAz 5 km után 10 km-en is győzedelmeskedett az orosz Larissza Ilcsenko a női hosszútávúszóknál. Kovács Rita tizenötödik lett, Barsi Claudia feladta a versenyt.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke