Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 477 529 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Mizuno akció Edzésonlineosoknak a Nyúlcipőboltban!

sepi | 2013-09-06 | Nincs hozzászólás!

Sok év bizonytalanság és hiányos termékválaszték után a Mizuno ismét megérkezett Magyarországra és újra kaphatóak a termékeik a fontosabb futócipőboltokban. Ennek örömére összefogtunk krekivel a Nyúlcipőboltból és egy új akcióval kedveskedünk felhasználóinknak.

Mizuno Wave: csillapítás és stabilitás magasfokon (X)

pen | 2011-05-12 | Nincs hozzászólás!

Mizuno Wave technológiaA Mizuno Wave technológia a csillapítás és a stabilitás harmonikus egységét kínálja a futók számára. A Wave technológiával készült cipők tervezésénél a különböző stílusú futókra is gondoltak a mérnökök, amikor számítógépes modellezéssel meghatározták a futócipő középső talprészébe beépítendő csillapítást és stabilitást szolgáló anyagok mennyiségét és pontos elhelyezkedését.

Nyereményjáték: Nyerj egy futócipőt a lábadra!

sepi | 2011-04-11 | 31 hozzászólás

Mizuno Wave Nirvana 7A Nyúlcipőbolt és az Edzésonline együttműködésében indítjuk el a "Nyerj egy futócipőt a lábadra" fantázianevű nyereményjátékunkat. A játék keretében a résztvételi feltételeknek megfelelő felhasználóink között kisorsolunk három darab futócipőt. A nekik legjobban megfelelő futócipőket a szerencsés nyertesek maguk választhatják ki a Nyúcipőbolt teljes Asics, Mizuno és Nike választékából. Minderre ráteszünk még egy lapáttal, ugyanis minden nyertesünket megajándékozzuk egy-egy Edzésonline technikai pólóval is.Smile

Úszás: Több új úszóruhát hagyott jóvá a FINA

pen | 2008-06-06 | Nincs hozzászólás!

Laure Manaudou az új Arena dresszbenA FINA szerdán bejelentette: engedélyezi az Arena az Adidas és a Mizuno új feljesztésű ruháinak használatát. így Pekingben mégis lesz "ellenfele" a Speedo csodaruhájának, az LZR Racer-nek.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke