Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 868 978 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Nyereményjáték: Kisorsoltuk a második Polar órát is!

pen | 2011-05-24 | 10 hozzászólás

Nyerményjáték: Polar órákat sorsolunkElérkeztünk nyereményjátékunk utolsó sorsolásához. A Shop.Builder Webáruház által felajánlott Polar RS100-as pulzusmérő óra talált ma este is gazdára aktívan naplózó felhasználóink között.

Nyereményjáték: Megvan az első Polar óra gazdája!

pen | 2011-05-17 | 10 hozzászólás

Nyerményjáték: Polar órákat sorsolunkAhogy azt megígértük, nyereményjátékunk folytatódik! Ma és jövő kedden a Shop.Builder Webáruház által felajánlott egy-egy Polar RS100-as pulzusmérő órát sorsolunk ki aktívan naplózó felhasználóink között.

Nyerményjáték: Polar pulzusmérő órákat sorsolunk

pen | 2011-05-17 | Nincs hozzászólás!

Az elmúlt héten már megszellőztettük, de most eljött a hivatalos bejelentés ideje is.
Folytatódik nyereményjáték sorozatunk, amelynek keretében ezúttal két pulzusmérő órát sorsolunk ki aktívan naplózó felhasználóink között. A nyereményeket a Shop.Builder Webáruház ajánlotta fel részetekre.

Nyereményjáték: Megvan a harmadik nyertesünk is

pen | 2011-05-10 | 11 hozzászólás

NyúlcipőA Nyúlcipőbolt és az Edzésonline együttműködésében indítottuk el "Nyerj egy futócipőt a lábadra" fantázianevű nyereményjátékunkat, amelynek keretében három hét alatt hetente egy-egy futócipőt és egy-egy edzésonline technikai pólót sorsolunk ki aktívan naplózó felhasználóink között. A szerencsés nyertesek maguk választhatják ki a nekik megfelelő futócipőt a Nyúcipőbolt teljes Asics, Mizuno és Nike választékából.

Nyereményáték: Kisorsoltuk második nyertesünket

pen | 2011-05-03 | 10 hozzászólás

NyereményjátékA Nyúlcipőbolt és az Edzésonline együttműködésében indítottuk el "Nyerj egy futócipőt a lábadra" fantázianevű nyereményjátékunkat, amelynek keretében három hét alatt hetente egy-egy futócipőt és egy-egy edzésonline technikai pólót sorsolunk ki aktívan naplózó felhasználóink között. A szerencsés nyertesek maguk választhatják ki a nekik megfelelő futócipőt a Nyúcipőbolt teljes Asics, Mizuno és Nike választékából.

Nyúlcipőt hozott a nyuszi első nyertesünk lábára

sepi | 2011-04-26 | 37 hozzászólás

Mizuno Wave Nirvana 7A Nyúlcipőbolt és az Edzésonline együttműködésében indítottuk el két hete a "Nyerj egy futócipőt a lábadra" fantázianevű nyereményjátékunkat, amelynek keretében három hét alatt hetente egy-egy futócipőt és egy-egy edzésonline technikai pólót sorsolunk ki aktívan naplózó felhasználóink között. A szerencsés nyertesek maguk választhatják ki a nekik megfelelő futócipőt a Nyúcipőbolt teljes Asics, Mizuno és Nike választékából.

Nyereményjáték: Megvan az első nyertes!

pen | 2009-09-15 | 27 hozzászólás

Az adidas, a Nyúlcipőbolt és az Online Edzésnapló együttműködésében indítottuk el tíz napja a "Futócipő vagy amit akartok" fantázianevű nyereményjátékunkat. A játék keretében novemberig, hetente sorsolunk ki egy-egy meglepetés nyereményt. Az első heti nyereményünk, egy tetszőleges adidas futócipő, amit a nyertes választhat ki magának, ma este gazdára talált!

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke