Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 992 908 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár: Contador és Vinokourov bemutatta az új Astana mezt

pen | 2009-12-13 | Nincs hozzászólás!

Contador a csapat edzőtáborábanAlberto Contador és Alexander Vinokourov mutatta be az Astana új mezét a csapat olaszországi edzőtábor végén. A mez világoskék alapszíne megmaradt, de a kazah nemzeti színeket tükrözve jövöre több sárga lesz a csapat trikóján, és felkerült rá az új névadó szponzor, a Samruk Kazyna valamint a kerékpárokat szállító Specialized cég logója is.

Kerékpár: Vinokurov szivesen tekerne Contadorral

pen | 2009-08-05 | Nincs hozzászólás!

VinokurovKétéves eltiltás után a napokban a versenyzéshez visszatért Alexander Vinokourov ma kijelentette, az Astana csapatánál szeretné folytatni, ahol kész támogatni Contadort, ha ő a csapattal marad. Saját visszatéréséről Vinokurov annyit mondott, hogy még el kell telnie egy kis időnek, mire újra versenyformába kerül, de nagyon lelkes, mert úgy érzi, végre megint „hazaérkezett".

Kerékpár: Az UCI két éves eltiltást adna Vinokourovnak

pen | 2008-10-06 | Nincs hozzászólás!

Lance Armstrong után a korábban doppingolás miatt eltiltott Alexander Vinokourov is bejelentette, hogy egy éves eltiltását követően, 2009-ben visszatérne a profi kerékpársportba. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) azonban két éves eltiltást szabna ki a kazah versenyzőre.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke